Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd minangka produsen gedhe-gedhe profesional kabeh jinis peralatan keamanan, integratingdevelopment lan produksi bebarengan. Produk utama kalebu scanner bagan sinar x, detektor logam tangan, lumaku nganggo detektor logam, ing sistem panelusuran kendaraan, detektor logam pangan lan produk sing gegandhengan. Diadegake ing taun 2005, perusahaan kita wis nyediakĂ © produk keamanan profesional lan layanan saka klien ing donya. Sengaja miturut standar internasional ISO9001, kita bisa nyetel sistem manajemen mutu kanggo ngontrol saben proses lan nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing paling apik. Kabeh prodhuk kita uga duwe sertifikat CE.Bisa gaweyan kabeh staf kita, kita wis ngembangake kantor cabang ing Beijing, Guangzhou, Shenzhen, Xinjiang dll, lan wis nggawé akeh agen qualified ing wilayah beda ing saindhenging donya kanggo tanggung jawab sawise -sales service.MCD bakal miwiti tahap kedua perusahaan strategi pembangunan kita. "regards kita" prices cukup, wektu produksi efisiensin lan layanan purna jual apik "minangka kita tenet.we ngarep-arep kanggo nggabungake karo luwih pelanggan kanggo pembangunan lan keuntungan liyane. babagan perusahaan utawa produk, tulus welcome hubungi kita!

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd minangka produsen gedhe-gedhe profesional kabeh jinis peralatan keamanan, integratingdevelopment lan produksi bebarengan. Produk utama kalebu scanner bagan sinar x, detektor logam tangan, lumaku nganggo detektor logam, ing sistem panelusuran kendaraan, detektor logam pangan lan produk sing gegandhengan. Diadegake ing taun 2005, perusahaan kita wis nyediakĂ © produk keamanan profesional lan layanan saka klien ing donya. Sengaja miturut standar internasional ISO9001, kita bisa nyetel sistem manajemen mutu kanggo ngontrol saben proses lan nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing paling apik. Kabeh prodhuk kita uga duwe sertifikat CE.Bisa gaweyan kabeh staf kita, kita wis ngembangake kantor cabang ing Beijing, Guangzhou, Shenzhen, Xinjiang dll, lan wis nggawé akeh agen qualified ing wilayah beda ing saindhenging donya kanggo tanggung jawab sawise -sales service.MCD bakal miwiti tahap kedua perusahaan strategi pembangunan kita. "regards kita" prices cukup, wektu produksi efisiensin lan layanan purna jual apik "minangka kita tenet.we ngarep-arep kanggo nggabungake karo luwih pelanggan kanggo pembangunan lan keuntungan liyane. babagan perusahaan utawa produk, tulus welcome hubungi kita!

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daftar Produk Related

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki