Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Shenzhen MCD Electronics Co, Ltd minangka produsen skala besar profesional kanggo kabeh jinis peralatan keamanan, integral lan ngembangake produksi. Produk utama kalebu scanner koper sinar x, detektor logam sing dicekel tangan, ngliwati detektor logam, ing sistem pencarian kendaraan, detektor logam panganan lan produk liyane sing gegandhengan. Diadegake ing taun 2005, perusahaan kita wis nyedhiyakake produk keamanan profesional lan layanan kanggo klien ing saindenging jagad. Kanthi miturut standar internasional ISO9001, kita kerja sistem manajemen kualitas kanggo ngontrol saben proses lan menehi produk lan layanan sing paling apik. Kabeh produk kita uga duwe sertifikat CE. Yen wis digawe kabeh staf, kita wis nggawe kantor cabang ing Beijing, Guangzhou, Shenzhen, Xinjiang lan liya-liyane, lan wis nggawe akeh agen sing mupakat ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad supaya bisa tanggung jawab sawise -sales service.MCD bakal miwiti tahap pangembangan strategi pangembangan kita. Perusahaan nyatakake "rega cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan penjualan sing apik" minangka tenet.karep-arep kita bisa kerjo bareng karo pelanggan luwih akeh kanggo pembangunan lan mupangat. babagan perusahaan utawa produk, ikhlas nampani hubungi kita!

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Shenzhen MCD Electronics Co, Ltd minangka produsen skala besar profesional kanggo kabeh jinis peralatan keamanan, integral lan ngembangake produksi. Produk utama kalebu scanner koper sinar x, detektor logam sing dicekel tangan, ngliwati detektor logam, ing sistem pencarian kendaraan, detektor logam panganan lan produk liyane sing gegandhengan. Diadegake ing taun 2005, perusahaan kita wis nyedhiyakake produk keamanan profesional lan layanan kanggo klien ing saindenging jagad. Kanthi miturut standar internasional ISO9001, kita kerja sistem manajemen kualitas kanggo ngontrol saben proses lan menehi produk lan layanan sing paling apik. Kabeh produk kita uga duwe sertifikat CE. Yen wis digawe kabeh staf, kita wis nggawe kantor cabang ing Beijing, Guangzhou, Shenzhen, Xinjiang lan liya-liyane, lan wis nggawe akeh agen sing mupakat ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad supaya bisa tanggung jawab sawise -sales service.MCD bakal miwiti tahap pangembangan strategi pangembangan kita. Perusahaan nyatakake "rega cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan penjualan sing apik" minangka tenet.karep-arep kita bisa kerjo bareng karo pelanggan luwih akeh kanggo pembangunan lan mupangat. babagan perusahaan utawa produk, ikhlas nampani hubungi kita!

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki