Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Nglewati Metal Detector > 10 Zona Door Frame Metal Detector > 18 Zona Walkthrough Metal Detector
18 Zona Walkthrough Metal Detector
18 Zona Walkthrough Metal Detector
18 Zona Walkthrough Metal Detector
18 Zona Walkthrough Metal Detector
18 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 18 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 18 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 18 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 18 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 18 Zona Walkthrough Metal Detector

18 Zona Walkthrough Metal Detector

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-500C

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Deskripsi Produk

MCD-500C minangka pintu detector logam kanggo ekspor perdagangan manca, desain layar menu single-line LCD full English, deteksi 18-zona, posisi sing akurat lan performa stabil. Papan tahan api yang diimpor digunakan minangka bahan panel pintu, sing duwe kaluwihan tahan banter, tahan api lan shockproof. Nduwèni dhuwur sing padha karo awak manungsa, lan kanthi jelas nampilake lokasi obyek logam. Ngadopsi desain hibrida sirkuit digital lan analog lan teknologi koil sing luwih apik kanggo ningkatake kemampuan anti-gangguan. Kanggo nyegah positip palsu, negatif palsu, lan nggawe deteksi stabil lan akurat. Sampeyan bisa preset 3 standar tes kanggo mode wayahe beda, fungsi remot kontrol lan fungsi pangayoman, sing ndadekake gampang ndeteksi logam.


Fungsi introduksi

Miturut struktur dhasar awak manungsa, iki dipérang dadi telung wilayah deteksi tumpang tindih, kanthi nggunakake teknologi pulsa digital, transmisi interaktif lan panrima interaktif, lan nentokake kanthi tepat obyekmetal.
Pemindaian infra merah ing loro-lorone panel lawang, kanthi cepet njupuk sinyal sensing, ngilangi kesalahan deteksi sing disebabake dening induksi sithik nalika awak manungsa lumaku, lan kanthi otomatis ngetung nomer liwati
3. Saben zona deteksi enem nduweni 100 tingkat penyesuaian sensitivitas. Pangguna bisa nyetel sensitivitas sing cocog miturut syarat-syarat deteksi. Objek logam bisa dideteksi nganti ukuran klip kertas. Weker palsu sabuk tali, kunci, perhiasan, koin, dll bisa dibubingke miturut kebutuhan. Pisau lan bedhil
4. Advanced teknologi kompatibilitas magnetik, digital Processing liwat 100 tingkat DSP, karo kemampuan interferensi elektromagnetik
5. Papan digital lan papan weker sing dhuwur-kecerahan, sing nuduhake nomer wong sing liwat, nomer alarm, area weker lan kekuatan sinyal alarm
6. Frekuensi sinyal sing bisa digunakake, lan lawang detektor kaping bisa diinstal kanggo bisa bebarengan tanpa gangguan, lan bisa digunakake kanthi terus-terusan.
7. Kanthi fungsi pangayoman katrangan, paramèter bisa diowahi kanthi ngetik tembung sandi sing bener. Non-operator ora bisa ngganti setelan parameter gerbang keamanan kanggo gampang ngurus.
8. Peralatan kasebut nganggo modul modular, lan modul fungsional dibangun ing panel lawang lan kothak utama ing loro-lorone. Instalasi prasaja lan trep, lan kesalahan gampang kanggo ngilangi.

General Specification
Detection area District 18
Sensitivity level 0-99 adjustable, can be set according to detection requirements
Alarm mode Audio Alert,and LED Location Lamp work at same time
Display method 8-digit digital display
Personnel pass rate More than 40 people per minute   
Power supply 220V AC, 50/60Hz
Power consumption 35W
Tunnel size 200 (high) * 70 (wide) * 56 (deep) cm
Dimensions 222 (high) * 82 (wide) * 67 (deep) cm
Package dimensions Door panel: 230*72*25cm (2 pcs/carton)
Weight Net weight 54.5kg/set, gross weight 65kg/set

Tampilan produk

walk through body scanners
walk through security scanners

walkthrough metal detector rental

18 praktis konfigurasi

Fitur praktis, refreshing kekuatan kanggo nunjukake nilai dhuwur

LED location lampwalk through security door


Sertifikat Kualifikasi

certifications

Paket lokakarya lan packaging

workshoppacking

Pameran lan acara pertunjukan

Exhibitioncase show

company

Langkah instalasi

sewa walkthrough metal detector jakarta


1.Siksa kotak njaba kanggo karusakan

Bukak paket lan priksa yen ana karusakan apa wae, kaya sing kapacak ing ngisor iki.

walkthrough scanner pokemon


2.Priksa aksesoris
Kabeh aksesoris lengkap, (aksesoris duwe kabel daya 1.8 meter, kemasan, sekrup, panel lawang kiwa lan tengen, baris data penerbangan) sing diperlokake ing ngisor iki.


airport scanner walkthrough


3.Assembly
Ngumpulake panel lawang sing dipasang lan kothak utama, sampeyan kudu nggunakake sekrup.
4.Plug ing kabel daya
Tancepake kabel daya, ngunci kabel data udara, lan mriksa yen kacang kaping pindho diperketat, kaya sing kapacak ing ngisor iki.

prinsip kerja walk through metal detector


waterproof walkthrough gate

Perusahaan kita

company

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane.

Produk kasebut wis lulus Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Sistem Keamanan Publik Nasional

Pusat Penguji Mutu Produk Elektronik. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan entuk impor

lan lisensi ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra paling apik kanggo pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

work cornerworkhouse

Packing & Delivery

packagePacking ane deliverypacking


Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).
Wektu kiriman:
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.




Kategori Produk : Nglewati Metal Detector > 10 Zona Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki