Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Nglewati Metal Detector > 10 Zona Door Frame Metal Detector > 10 Zona Walkthrough Metal Detector
10 Zona Walkthrough Metal Detector
10 Zona Walkthrough Metal Detector
10 Zona Walkthrough Metal Detector
10 Zona Walkthrough Metal Detector
10 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 10 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 10 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 10 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 10 Zona Walkthrough Metal Detector
  • 10 Zona Walkthrough Metal Detector

10 Zona Walkthrough Metal Detector

    Unit Price: USD 1050 - 880 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-800C

Certification: ISO, CE, Other

Customized: Customized

Form: Folding

Application: Other, Station, Pier, Prison, Museum

Detection Area: District 10

Sensitivity Level: 0-99 Adjustable, Can Be Set According To Detection Requirements

Alarm Mode: Sound And LED Area Lights Simultaneously Alarm

Display Method: 6 Inch LCD Display

Tunnel Size: 200 (high) * 70 (wide) * 56 (deep) Cm

Dimensions: 222 (high) * 86(wide) * 67 (deep) Cm

Package Dimensions: Door Panel: 230*72*25cm (2 Pcs/carton)

The Main Chassis: 78*47*28cm (1 Pcs/carton)

Weight: Net Weight 61kg/set, Gross Weight 71.5kg/set

Feature: High Sensitivity

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Deskripsi Produk

Pintu keamanan minangka piranti deteksi sing ndeteksi kedadeyan utawa ora ana obyek logam, uga dikenal minangka lawang deteksi logam. Pintu keamanan deteksi logam utamané digunakake ing bandara, stasiun, konferensi gedhé lan panggonan umum sanès ing ngendi akeh wong sing digunakake kanggo mriksa obyek logam sing didelikake ing awak, kayata senjata lan alat sing dikontrol. Sawetara pintu keamanan dhuwur-tingkat ing pasar bisa digunakake nalika personel sing dititi priksa liwat lawang keamanan, lan logam sing digawa ing awak manungsa ngluwihi pratelan nilai parameter miturut bobot, kuantitas utawa wujud. Pintu keamanan langsung ngganggu lan nampilake weker. Lokasi logam, ngijini personel keamanan kanggo nemokake item logam sing ditindakake wong kasebut.


General Specification
Detection area District 10
Sensitivity level 0-99 adjustable, can be set according to detection requirements
Alarm mode Sound and LED area lights simultaneously alarm
Display method 6 inch LCD display
Personnel pass rate More than 40 people per minute   
Power supply 220V AC, 50/60Hz
Power consumption 35W
Tunnel size 200 (high) * 70 (wide) * 56 (deep) cm
Dimensions 222 (high) * 82 (wide) * 67 (deep) cm
Package dimensions Door panel: 230*72*25cm (2 pcs/carton)
Weight Net weight 61kg/set, gross weight71.5kg/set

walk through security scannersairport scanner walkthrough

walkthrough security door


Waterproof

certifications

workshoppacking

company

packagePacking ane deliverypacking


Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).
Wektu kiriman:
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.



Kategori Produk : Nglewati Metal Detector > 10 Zona Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki