Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Nglewati Metal Detector > 33 Zona Door Frame Metal Detector
Layanan Online
Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

33 Zona Door Frame Metal Detector

Kategori produk dari 33 Zona Door Frame Metal Detector , kami produsen khusus dari Cina, Pengaman Metal Detektor , 33 Zona Metal Detector pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 33 Zona Door Frame Detector R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 33 Zona Door Frame Metal Detector Supplier

33 zona bingkai pintu logam:

33 zona bingkai pintu detektor logam yaiku pintu detektor logam kanggo ekspor perdagangan manca. Layar LCD dirancang ing basa Inggris. Nduwe deteksi zona lengkap 33. Ana zona buta nang. Keseragaman deteksi saben titik ing zona deteksi apik. Kolom LED kanthi awak manungsa dhuwur, lan obyek logam ditampilake kanthi akurat. Lokasi. Desain Modular, setelan perlindungan sandi, tampilan multi-pengguna.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki