Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Nglewati Metal Detector > 6 Zona Door Frame Metal Detector
Layanan Online
Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

6 Zona Door Frame Metal Detector

Kategori produk dari 6 Zona Door Frame Metal Detector , kami produsen khusus dari Cina, Pulse Induction Metal Detector , Walk Through Security Scanner pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 6 Zona Door Frame Metal Detector R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 6 Zona Door Frame Metal Detector Supplier

6 zona door frame metal detector:

6 zona bingkai lawang detektor logam yaiku lawang keamanan deteksi logam sing populer, yaiku ekonomi lan praktis. Enam wilayah deteksi tumpang tindih ing lawang digabungake karo lampu kolom LED ing loro-lorhe lawang kanggo nemtokake posisi obyek logam sacara akurat. Teknologi kontrol digital mikroprosesor diadopsi, lan kemampuan anti-gangguan banget. , kinerja stabil, sensitivitas deteksi bisa langsung disetel saka 0-99.

Digunakake ing pabrik, pameran, aula, klub pribadi, stadion, tempat hiburan, lan liya-liyane.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki