Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Nglewati Metal Detector > 6 Zona Door Frame Metal Detector > 6 zona walkthrough metal detector
6 zona walkthrough metal detector
6 zona walkthrough metal detector
6 zona walkthrough metal detector
6 zona walkthrough metal detector
6 zona walkthrough metal detector
  • 6 zona walkthrough metal detector
  • 6 zona walkthrough metal detector
  • 6 zona walkthrough metal detector
  • 6 zona walkthrough metal detector
  • 6 zona walkthrough metal detector

6 zona walkthrough metal detector

    Unit Price: USD 235 - 290 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-100

Detection Area: 6 Zones

Sensitivity Level: 0-99 Adjustable, Can Be Set According To Detection Requirements

Alarm Mode: Sound And LED Area Lights Simultaneously Alarm

Display Method: 8-digit Digital Display

Personnel Pass Rate: More Than 40 People Per Minute

Power Supply: 220V AC, 50/60Hz

Power Consumption: 35W

Working Environment: -10°C~45°C

Tunnel Size: 200 (high) * 70 (wide) * 56 (deep) Cm

Dimensions: 222 (high) * 80 (wide) * 67 (deep) Cm

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Deskripsi Produk

Pintu keamanan MCD-100 yaiku lawang keamanan deteksi logam sing dirancang kanggo pangguna biasa. Iku ekonomi lan praktis, lan rega murah. Pintu duweni 6 area deteksi tumpang tindih lan 4 pasang detektor infra merah. Ora ana ujung mati sing dideteksi. Panel nggunakake panel digital. Tampilan visual, asil tampilan luwih langsung, medan elektromagnetik didegake ing lawang akses, sensitivitas deteksi bisa langsung disetel saka 0-99, lan campur tangan kayata sabuk sabuk, zipper lan liya-liyane bisa dikalahake miturut kabutuhan nyata, lan standar internasional ketemu, lan wanita sing ngandhut ora rusak. . Utamane cocok kanggo sawetara tempat hiburan sing ora ana pandhuwur kanggo persyaratan deteksi, kayata klub, bar, KTV, es lan panggonan liyane kanggo mriksa.


Fungsi introduksi

Miturut struktur dhasar awak manungsa, iki dipérang dadi telung wilayah deteksi tumpang tindih, kanthi nggunakake teknologi pulsa digital, transmisi interaktif lan panrima interaktif, lan nentokake kanthi tepat obyekmetal.

Pemindaian infra merah ing loro-lorone panel lawang, kanthi cepet njupuk sinyal sensing, ngilangi kesalahan deteksi sing disebabake dening induksi sithik nalika awak manungsa lumaku, lan kanthi otomatis ngetung nomer liwati

3. Saben zona deteksi enem nduweni 100 tingkat penyesuaian sensitivitas. Pangguna bisa nyetel sensitivitas sing cocog miturut syarat-syarat deteksi. Objek logam bisa dideteksi nganti ukuran klip kertas. Weker palsu sabuk tali, kunci, perhiasan, koin, dll bisa dibubingke miturut kebutuhan. Pisau lan bedhil

4. Advanced teknologi kompatibilitas magnetik, digital Processing liwat 100 tingkat DSP, karo kemampuan interferensi elektromagnetik

5. Papan digital lan papan weker sing dhuwur-kecerahan, sing nuduhake nomer wong sing liwat, nomer alarm, area weker lan kekuatan sinyal alarm

6. Frekuensi sinyal sing bisa digunakake, lan lawang detektor kaping bisa diinstal kanggo bisa bebarengan tanpa gangguan, lan bisa digunakake kanthi terus-terusan.

7. Kanthi fungsi pangayoman katrangan, paramèter bisa diowahi kanthi ngetik tembung sandi sing bener. Non-operator ora bisa ngganti setelan parameter gerbang keamanan kanggo gampang ngurus.

8. Peralatan kasebut nganggo modul modular, lan modul fungsional dibangun ing panel lawang lan kothak utama ing loro-lorone. Instalasi prasaja lan trep, lan kesalahan gampang kanggo ngilangi.



General Specification
Detection area 6 zones
Alarm way Audio Alert,and LED alarm lamp work at same time
Display ways 8 status led display
Sensitivity 0-99 adjustable
Tunnel size 200*68*56cm
Dimension 222*80*67cm
Package size Main body :230*72*25cm(2 piece/carton)
Host Machine:78*47*28(1 piece/carton)
Net weight 60kg/set
Gross weight 70.5kg/set
Tampilan produk

security walkthrough detector

walkthrough metal detecdtor

walkthrough gate

walkthrough scanner

Nganyari konfigurasi kaya maneh

Feature

Accurate positioning display
Posisi 6-zona, bisa nemtokake endi contraband kasebut

Display

Qualification certificate
certifications

Workshop and packaging display
workshoppacking


Pameran lan acara pertunjukan

Exhibitioncase show

Our Company
company

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane. Produk kasebut wis liwati Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Pusat Penguji Mutu Produk Keamanan Publik Nasional. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan entuk lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra sing paling apik kanggo pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

office cornercase

Packing & Delivery
packagePacking ane deliverypacking

Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).

Wektu kiriman:

Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.


Kategori Produk : Nglewati Metal Detector > 6 Zona Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki