Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
6 zona walkthrough gapura
6 zona walkthrough gapura
6 zona walkthrough gapura
6 zona walkthrough gapura
6 zona walkthrough gapura
  • 6 zona walkthrough gapura
  • 6 zona walkthrough gapura
  • 6 zona walkthrough gapura
  • 6 zona walkthrough gapura
  • 6 zona walkthrough gapura

6 zona walkthrough gapura

    Unit Price: USD 330 - 525 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-200

Certification: ISO, CE, Other

Customized: Customized

Form: Other

Application: Other, Station, Pier, Prison, Museum

Detection Area: 6 Zones

Sensitivity: 0-99 Adjustable, Can Be Set According To Detection Requirements

Alarm Mode: Sound And Column Lights Alarm At The Same Time, Positioning Metal Position

Display Method: 8-digit Digital Display

Power Supply: 220V AC, 50/60Hz

Power Consumption: 35W

Working Environment: -10°C~45°C

Channel Size: 200 (high) * 70 (wide) * 56 (deep) Cm

Dimensions: 222 (high) * 82 (wide) * 67 (deep) Cm

Weight: Net Weight 60.5kg/set, Gross Weight 71kg/set

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Deskripsi Produk

Pintu keamanan MCD-200 yaiku lawang keamanan deteksi logam sing dirancang kanggo pangguna biasa. Iku ekonomi lan praktis. Enam wilayah deteksi tumpang tindih ing lawang lan lampu kolom LED ing loro-lorone kanthi tepat bisa nemtokake posisi obyek logam. Teknologi digital mikroprosesor, kemampuan anti-gangguan sing kuat, kinerja stabil, sensitivitas deteksi bisa langsung disetel saka 0-99, bisa ngilangi campur tangan kayata sabuk sabuk, zipper lan obyek liyane miturut kebutuhan sing nyata, lan memenuhi standar internasional, ora ana karusakan wanita hamil. Punika utamané digunakake kanggo inspeksi njero ruangan ing pabrik, pameran, aula, klub pribadi, gimnasium, tempat hiburan, lan liya-liyane.

Fungsi introduksi
Miturut struktur dhasar awak manungsa, iki dipérang dadi telung wilayah deteksi tumpang tindih, kanthi nggunakake teknologi pulsa digital, transmisi interaktif lan panrima interaktif, lan nentokake kanthi tepat obyekmetal.
Pemindaian infra merah ing loro-lorone panel lawang, kanthi cepet njupuk sinyal sensing, ngilangi kesalahan deteksi sing disebabake dening induksi sithik nalika awak manungsa lumaku, lan kanthi otomatis ngetung nomer liwati
3. Saben zona deteksi enem nduweni 100 tingkat penyesuaian sensitivitas. Pangguna bisa nyetel sensitivitas sing cocog miturut syarat-syarat deteksi. Obyek logam bisa dideteksi nganti ukuran klip kertas. Weker palsu sabuk, tombol, perhiasan, koin, dsb kasebut bisa disingkiri miturut kebutuhan. Pisau lan bedhil
4. Advanced teknologi kompatibilitas magnetik, digital Processing liwat 100 tingkat DSP, karo kemampuan interferensi elektromagnetik
5. Papan digital lan papan weker sing dhuwur-kecerahan, sing nuduhake nomer wong sing liwat, nomer alarm, area weker lan kekuatan sinyal alarm
6. Frekuensi sinyal sing bisa digunakake, lan lawang detektor kaping bisa diinstal kanggo bisa bebarengan tanpa gangguan, lan bisa digunakake kanthi terus-terusan.
7. Kanthi fungsi pangayoman katrangan, paramèter bisa diowahi kanthi ngetik tembung sandi sing bener. Operator ora bisa ngganti setelan parameter gerbang keamanan kanggo gampang ngurus.
8. Peralatan kasebut nganggo modul modular, lan modul fungsional dibangun ing panel lawang lan kothak utama ing loro-lorone. Instalasi prasaja lan trep, lan kesalahan gampang kanggo ngilangi.

General Specification
Detection area 6 zones
Alarm way Audio Alert,and LED alarm lamp work at same time
Display ways 8 status led display
Sensitivity 0-99 adjustable
Tunnel size 200*68*56cm
Dimension 222*80*67cm
Package size Main body :230*72*25cm(2 piece/carton)
Host Machine:78*47*28(1 piece/carton)
Net weight 60.5kg/set
Gross weight 71kg/set


Standar teknis

1.Perusahaan wis liwati sertifikasi sistem manajemen ISO9001: 2008
2.Produk lulus sertifikasi CE CE

3.Surat ngimplementasikan "GB15210-1994 Kondisi teknis umum kanggo detektor logam pass-through" standar nasional

4. Keamanan dasar: memenuhi persyaratan GB4793

5. Safety person: ketemu standar NILECJ-0601, lan radiasi ditindakake miturut standar EN50081-1.



apa itu walkthrough metal detector

cheap walk through metal detector

design walkthrough metal detector

Nganyari konfigurasi kaya maneh

Fitur praktis, refreshing kekuatan kanggo nunjukake nilai dhuwur
walkthrough metal detector

Tampilan posisi sing akurat

Posisi 6-zona, bisa nemtokake endi contraband kasebut

tiny scanner walkthrough guide

Sertifikat Kualifikasi

certifications

Paket lokakarya lan packaging

workshoppacking






Pameran lan acara pertunjukan

Exhibitioncase show

Kwait Exhibition

Langkah instalasi

sewa walkthrough metal detector jakarta


1.Siksa kotak njaba kanggo karusakan
Bukak paket lan priksa yen ana karusakan apa wae, kaya sing kapacak ing ngisor iki.


airport scanner walkthrough


2.Priksa aksesoris

Kabeh aksesoris lengkap, (aksesoris duwe kabel daya 1.8 meter, kemasan, sekrup, panel lawang kiwa lan tengen, baris data penerbangan) sing kapacak ing ngisor iki:

walkthrough scanner pokemon


3.Assembly
Ngumpulake panel lawang sing dipasang lan kothak utama, sampeyan kudu nggunakake sekrup





4. Plug ing kabel daya

Plug ing kabel daya, ngunci kabel data udara, lan mriksa yen kacang kaping pindho diencerake, kaya sing kapacak ing ngisor iki:


prinsip kerja walk through metal detector

nuctech walkthrough metal detector

Perusahaan kita







company


Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane.

Produk kasebut wis lulus Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Sistem Keamanan Publik Nasional

Pusat Penguji Mutu Produk Elektronik. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan dipikolehi

lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat Cina, minangka mitra paling apik kanggo para panuku domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

Packing & Delivery


packagePacking ane deliverypacking


Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).
Wektu kiriman:
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.




Kategori Produk : Nglewati Metal Detector > 6 Zona Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki