Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Nglewati Metal Detector > 6 Zona Door Frame Metal Detector > Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
  • Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
  • Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
  • Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
  • Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan
  • Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan

Metal Detector Body Scanner kanggo pemeriksa keamanan

    Unit Price: USD 235 - 290 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-100

Detection Area: 6 Zones

Sensitivity Level: 0-99 Adjustable, Can Be Set According To Detection Requirements

Alarm Mode: Sound And LED Area Lights Simultaneously Alarm

Display Method: 8-digit Digital Display

Personnel Pass Rate: More Than 40 People Per Minute

Power Supply: 220V AC, 50/60Hz

Power Consumption: 35W

Working Environment: -10°C~45°C

Tunnel Size: 200 (high) * 70 (wide) * 56 (deep) Cm

Dimensions: 222 (high) * 80 (wide) * 67 (deep) Cm

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Deskripsi Produk

Pintu keamanan MCD-100 dipérang dadi enem wilayah deteksi tumpang tindih miturut struktur dhasar awak manungsa. Iki nganggo teknologi pulsa digital sing luwih maju, transmisi interaktif lan panrima, kanthi nemtokake posisi obyek logam, lan pemindaian infra merah ing loro-lorone panel lawang. Cepet nangkep sinyal sensing, ngilangi kesalahan deteksi sing disebabake dening induksi sithik nalika awak manungsa lumaku, lan kanthi otomatis ngétung nomer wong sing liwat. 6 zona deteksi nduweni 100 tingkat penyesuaian sensitivitas.
pambuka pidato
Miturut struktur dhasar awak manungsa, iki dipérang dadi telung wilayah deteksi tumpang tindih, kanthi nggunakake teknologi pulsa digital, transmisi interaktif lan panrima interaktif, lan nentokake kanthi tepat obyekmetal.
Pemindaian infra merah ing loro-lorone panel lawang, kanthi cepet njupuk sinyal sensing, ngilangi kesalahan deteksi sing disebabake dening induksi sithik nalika awak manungsa lumaku, lan kanthi otomatis ngetung nomer liwati
3. Saben zona deteksi enem nduweni 100 tingkat penyesuaian sensitivitas. Pangguna bisa nyetel sensitivitas sing cocog miturut syarat-syarat deteksi. Objek logam bisa dideteksi nganti ukuran klip kertas. Weker palsu sabuk tali, kunci, perhiasan, koin, dll bisa dibubingke miturut kebutuhan. Pisau lan bedhil
4. Advanced teknologi kompatibilitas magnetik, digital Processing liwat 100 tingkat DSP, karo kemampuan interferensi elektromagnetik
5. Papan digital lan papan weker sing dhuwur-kecerahan, sing nuduhake nomer wong sing liwat, nomer alarm, area weker lan kekuatan sinyal alarm
6. Frekuensi sinyal sing bisa digunakake, lan lawang detektor kaping bisa diinstal kanggo bisa bebarengan tanpa gangguan, lan bisa digunakake kanthi terus-terusan.
7. Kanthi fungsi pangayoman katrangan, paramèter bisa diowahi kanthi ngetik tembung sandi sing bener. Non-operator ora bisa ngganti setelan parameter gerbang keamanan kanggo gampang ngurus.
8. Peralatan kasebut nganggo modul modular, lan modul fungsional dibangun ing panel lawang lan kothak utama ing loro-lorone. Instalasi prasaja lan trep, lan kesalahan gampang kanggo ngilangi.


General Specification
Detection area 6 zones
Alarm way Audio Alert,and LED alarm lamp work at same time
Display ways 8 status led display
Sensitivity 0-99 adjustable
Tunnel size 200*68*56cm
Dimension 222*80*67cm
Package size Main body :230*72*25cm(2 piece/carton)
Host Machine:78*47*28(1 piece/carton)
Net weight 60kg/set
Gross weight 70.5kg/set
Tampilan produk

Metal detection security door

Metal detection security door

Metal detection security door

Metal detection security door

Nganyari konfigurasi kaya maneh

Feature

Tampilan posisi sing akurat

Posisi 6-zona, bisa nemtokake endi contraband kasebut

Display

Sertifikat Kualifikasi

certifications

Paket lokakarya lan packaging

workshoppacking


Pameran lan acara pertunjukan

Exhibitioncase show

Perusahaan kita

company

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane.

Produk kasebut wis lulus Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Sistem Keamanan Publik Nasional

Pusat Penguji Mutu Produk Elektronik. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan dipikolehi

lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat Cina, minangka mitra paling apik kanggo para panuku domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

office cornercase

Packing & Delivery

packagePacking ane deliverypacking

Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).

Wektu kiriman:

Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.


Kategori Produk : Nglewati Metal Detector > 6 Zona Door Frame Metal Detector

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki