Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Nglewati Metal Detector > 8 Zona Door Frame Metal Detector
Layanan Online
Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

8 Zona Door Frame Metal Detector

Kategori produk dari 8 Zona Door Frame Metal Detector , kami produsen khusus dari Cina, Industrial Metal Detector , 8 Zona Metal Detector pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 8 Zona Door Frame Detector R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 8 Zona Door Frame Metal Detector Supplier

8 zona bingkai pintu logam:

Detektor logam pigura 8 zona ngarep yaiku lawang keamanan deteksi logam ultra-high sensitivitas, tampilan LCD gedhe 6-inci, menu dwibahasa ing Tionghoa lan Inggris, sensitivitas tinggi, fungsi proteksi getaran sing unik, aplikasi sistem pemrosesan sinyal digital (DSP), nggawe gangguan luwih kuat lan luwih apik. stabil.

Operasi remot, proteksi sandhi. Ditrapake kanggo pabrik-pabrik, dewan pameran, pemeriksaan keamanan publik, stasiun subway, dll.


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki