Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe

Shenzhen MCD Electronics Co, Ltd minangka produsen skala besar profesional kanggo kabeh jinis peralatan keamanan, integral lan ngembangake produksi. Produk utama kalebu scanner koper sinar x, detektor logam sing dicekel tangan, ngliwati detektor logam, ing sistem pencarian kendaraan, detektor logam panganan lan produk liyane sing gegandhengan. Diadegake ing taun 2005, perusahaan kita wis nyedhiyakake produk keamanan profesional lan layanan kanggo klien ing saindenging jagad. Kanthi miturut standar internasional ISO9001, kita kerja sistem manajemen kualitas kanggo ngontrol saben proses lan menehi produk lan layanan sing paling apik. Kabeh produk kita uga duwe sertifikat CE. Yen wis digawe kabeh staf, kita wis nggawe kantor cabang ing Beijing, Guangzhou, Shenzhen, Xinjiang lan liya-liyane, lan wis nggawe akeh agen sing mupakat ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad supaya bisa tanggung jawab sawise -sales service.MCD bakal miwiti tahap pangembangan strategi pangembangan kita. Perusahaan nyatakake "rega cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan penjualan sing apik" minangka tenet.karep-arep kita bisa kerjo bareng karo pelanggan luwih akeh kanggo pembangunan lan mupangat. babagan perusahaan utawa produk, ikhlas nampani hubungi kita!

Tipe Bisnis : Manufacturer , Trade Company

Produk Range : Safety & Protective Apparel , Safety Products & Supplies , Walkthrough Metal Detector

Produk / Layanan : X-ray scanner bagasi , Detektor logam Walkthrough , Detektor logam sing nyekel tangan , Detector logam lemah , Detektor logam panganan , Ing sistem telusuran kendaraan

Total Karyawan : 101~200

Ibukutha (Million US $) : 50Thousand

Taun Established : 2010

Certificate : ISO14001 , ISO14004 , ISO9001 , CE , MSDS , RoHS

Alamat Perusahaan : East Block,4/F,Bldg. 7,Chunhu Industrial Zone,Pinghu Street,Longgang District,, Shenzhen, Guangdong, China

Company Capacity
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : EXW

Terms of Payment : L/C,T/T,Others

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:1-3 months
Off season lead time :One month

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$5 Million - US$10 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$2.5 Million - US$5 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 11% - 20%

Pasar Utama : Africa , Asia , Europe , Middle East

Mode Impor & Ekspor: Nduweni Lisensi Ekspor Sendiri

    Nomor Lisensi Ekspor:

    91440300555410564H

    Jeneng Perusahaan Ekspor:

    深圳市美创达诚安检设备有限公司

Lisensi Foto:

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :6

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :2F,Blgd 7,Chunhu Idustrial Zone,Egongling,Pinghu Street ,Longgang District,Shenzhen,China

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki