Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Thermometer inframerah awak > Thermometer ing bathuk bayi
Thermometer ing bathuk bayi
Thermometer ing bathuk bayi
Thermometer ing bathuk bayi
Thermometer ing bathuk bayi
Thermometer ing bathuk bayi
  • Thermometer ing bathuk bayi
  • Thermometer ing bathuk bayi
  • Thermometer ing bathuk bayi
  • Thermometer ing bathuk bayi
  • Thermometer ing bathuk bayi

Thermometer ing bathuk bayi

Dhasar Info

Model No.: MCD-001

Deskripsi Produk

1, Produk Introduksi Biasa
Produk iki inframerah non-kontak profesional sing dicekel tangan khusus
termometer, sing kanthi efektif bisa nyuda infeksi bakteri.
Kanthi mode suhu, bisa digunakake kanggo ngukur awak manungsa
suhu, cepet lan akurat, gampang dilakokno.


2, Fitur
Pangukuran ora tliti dhuwur
LCD data penylametan otomatis kanthi lampu mburi
Tampilan suhu otomatis Auto Power Off

Pilihan sawetara kanthi otomatis, saben resolusi 0,1 ℃.

Mcd 001 9Mcd 001 6Mcd 001 4Mcd 001 5

Kategori Produk : Thermometer inframerah awak

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Kontak Supplier

Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki