Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

Detector Logam Lemah - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Detector Logam Lemah)

  • 1.16m Genggem Aman ing detector bom mobil MCD-V7D

    1.16m Genggem Aman ing detector bom mobil MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Pinpoint ing detektor logam mobil Kanggo Keamanan MCD-V7D

    Pinpoint ing detektor logam mobil Kanggo Keamanan MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Detector Detosive Detector portable system under inspection kendaraan MCD-V7D

    Detector Detosive Detector portable system under inspection kendaraan MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Sensor Dhuwur ing Detektor Emas Lemah

    Sensor Dhuwur ing Detektor Emas Lemah

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Awet berkualitas tinggi Kanggo Emas lemah

    Detektor Awet berkualitas tinggi Kanggo Emas lemah

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Awet berkualitas tinggi Kanggo Emas lemah

    Detektor Awet berkualitas tinggi Kanggo Emas lemah

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detector Metal lemah lemah

    Detector Metal lemah lemah

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Emas Tanduran Logam Duwur Berkualitas

    Detektor Emas Tanduran Logam Duwur Berkualitas

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Professional Detector Metal Detector Metal Detector Professional

    Professional Detector Metal Detector Metal Detector Professional

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Professional Detector Metal Detector Metal Detector Professional

    Professional Detector Metal Detector Metal Detector Professional

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Mesin Sensitif Emas Sensitif Akurat

    Detektor Logam Mesin Sensitif Emas Sensitif Akurat

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detector lemah emas Sensitif High-Perfoemance

    Detector lemah emas Sensitif High-Perfoemance

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Detektor Emas Portable lemah Paling murah

    Mesin Detektor Emas Portable lemah Paling murah

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Deteksi Logam Mesin Paling Sisa 2019 Paling Apik

    Deteksi Logam Mesin Paling Sisa 2019 Paling Apik

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Deteksi Logam Mesin Paling Sisa 2019 Paling Apik

    Deteksi Logam Mesin Paling Sisa 2019 Paling Apik

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detector Scanner Security Baggage populer kanggo Hotel Cargo PD5030A

    Detector Scanner Security Baggage populer kanggo Hotel Cargo PD5030A

    • Model No.: MCD-600

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Lumantar Intrektual Shockproof Liwat Metal Detector ip68 MCD-600

    Lumantar Intrektual Shockproof Liwat Metal Detector ip68 MCD-600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Panas Pratelan Panas logam Infrared China MCD-600

    Panas Pratelan Panas logam Infrared China MCD-600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Detektor Emas Portable lemah Paling murah

    Mesin Detektor Emas Portable lemah Paling murah

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Sensitif Berkualitas praktis ing Uganda

    Detektor Logam Sensitif Berkualitas praktis ing Uganda

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • 6 zona pigura detektor logam Hotsale Grosir Kualitas Tinggi MCD600

    6 zona pigura detektor logam Hotsale Grosir Kualitas Tinggi MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • 6 Zona Audio Sensitif Audio Zona lan Lampu Lokasi LED Nggawe Mlaku Kanthi Detektor Logam MCD600

    6 Zona Audio Sensitif Audio Zona lan Lampu Lokasi LED Nggawe Mlaku Kanthi Detektor Logam MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • 0-255 Laras 2019 Paling Laku Sade Paling Laris Liwat Gerbang Detektor Logam MCD600

    0-255 Laras 2019 Paling Laku Sade Paling Laris Liwat Gerbang Detektor Logam MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Logam Detector Logam Mter600 Tanpa Damel Profesional kanthi Alarm Muti-Zone

    Logam Detector Logam Mter600 Tanpa Damel Profesional kanthi Alarm Muti-Zone

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki