Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

Ing Sistem Telusuran Kendaraan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Ing Sistem Telusuran Kendaraan)

  • Video 1080P Profesional Ing Sistem Pemeriksa Kamera Cermin Kendaraan MCD-V7D

    Video 1080P Profesional Ing Sistem Pemeriksa Kamera Cermin Kendaraan MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Hunting Treasure Detector Logam Profesional Anyar 3,5 Depth MCD-5000B

    Hunting Treasure Detector Logam Profesional Anyar 3,5 Depth MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Keamanan sing bisa ditrapake kanggo Kabeh Jenis Panganan 6550 X

    Keamanan sing bisa ditrapake kanggo Kabeh Jenis Panganan 6550 X

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Penetrasi nuduhake kemampuan sinar-X sing diserep nalika ngliwati zat. Sinar x bisa nembus bahan sing umume ora katon cahya. Amarga dawa gelombang dawa, cahya sing katon duwe energi cilik. Nalika nggebug obyek, bagean kasebut dibayangake. Umume diserep dening prakara lan ora bisa ngliwati obyek kasebut. X-ray ora,...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Emas Kompetitif Paling Dhuwur Detektor Emas jero

    Detektor Emas Kompetitif Paling Dhuwur Detektor Emas jero

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Grosir Detik Paling Dhuwure Logam Paling Murah ing India

    Grosir Detik Paling Dhuwure Logam Paling Murah ing India

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Sistem Polisi Keamanan Polres ndidik Sistem Kendaraan Harga MCD-V7D

    Sistem Polisi Keamanan Polres ndidik Sistem Kendaraan Harga MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Jarum Akurasi sing Dhuwur-Kinerja kanggo MCD-F500QD

    Detektor Logam Jarum Akurasi sing Dhuwur-Kinerja kanggo MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • 2019 Detektor Pariwara Logam Pangan Makanan Paling Anyar kanggo Industri Pangan MCD-F500QD

    2019 Detektor Pariwara Logam Pangan Makanan Paling Anyar kanggo Industri Pangan MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Kualitas Paling Apik kanggo Industri Garis Produksi Pangan MCD-F500QD

    Detektor Logam Kualitas Paling Apik kanggo Industri Garis Produksi Pangan MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam sing Akurat kanggo Priksa Keamanan Pangan MCD-F500QD

    Detektor Logam sing Akurat kanggo Priksa Keamanan Pangan MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Jarum Detektor Jarum Paling Apik kanggo Industri Pangan MCD-F500QD

    Jarum Detektor Jarum Paling Apik kanggo Industri Pangan MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detektor Pinggang Jarum Selang Aman lan Pungkasan Kanggo MCD-F500QD

    Detektor Pinggang Jarum Selang Aman lan Pungkasan Kanggo MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detector Logam Mesin Aman sing Aman kanggo Industri Pangan Minyak-M500-F500QD

    Detector Logam Mesin Aman sing Aman kanggo Industri Pangan Minyak-M500-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Reguler Logam Jarum 30cm sing paling anyar kanggo jarum MCD-F500QD

    Reguler Logam Jarum 30cm sing paling anyar kanggo jarum MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    Kualitas Tinggi Profesional 33 Zona Lumampah Gater karo Muti-Zone Alarm MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki