Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

Pabrik Pabrik Koper - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pabrik Pabrik Koper)

  • Pemindai bagasi sinar X 80Kv tegangan anoda

    Pemindai bagasi sinar X 80Kv tegangan anoda

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kayu cilik

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin inspeksi keamanan siji-energi 5030A nggunakake metode pemindaian progresif lan algoritma cerdas kanggo nggawe gambar stabil lan cetha, lan nduweni resolusi dhuwur, sing trep kanggo mriksa barang-barang cilik kayata senjata logam. Piranti kasebut ukurane cilik, bobot entheng, kurang konsumsi daya, lengkap ing...

    Hubungi Saiki

  • Regane Pabrik Profesional Bebaya Hunter X lan scanner Scanner Jepang MCD-100100

    Regane Pabrik Profesional Bebaya Hunter X lan scanner Scanner Jepang MCD-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik Ekspor Emas Cina Murah

    Pabrik Ekspor Emas Cina Murah

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Grosir kanggo Pabrik Industri Pabrik MCD-F500QD

    Detektor Logam Grosir kanggo Pabrik Industri Pabrik MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Multifungsi Profesional kanggo Pabrik MCD-F500QD

    Detektor Logam Multifungsi Profesional kanggo Pabrik MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Sadean Paling Anyar 2019 Paling Anyar Liwat Liwat Detektor Logam kanggo Pabrik Emas MCD600

    Sadean Paling Anyar 2019 Paling Anyar Liwat Liwat Detektor Logam kanggo Pabrik Emas MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik 170kg Load X Ray Scanner Digunakake kanggo Dijual MCD-5030C

    Rega Pabrik 170kg Load X Ray Scanner Digunakake kanggo Dijual MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Keamanan Grosir Pabrik ing kendharaan pengawasan kendharaan MCD-V7D

    Keamanan Grosir Pabrik ing kendharaan pengawasan kendharaan MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik Digital Gold Detector Underground MCD-5000B

    Rega Pabrik Digital Gold Detector Underground MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Sensitif Profesional 6 Zoon Walk Liwat Detektor Logam kanggo Pabrik Emas MCD600

    Sensitif Profesional 6 Zoon Walk Liwat Detektor Logam kanggo Pabrik Emas MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik Logam Pabrik Pabrik Label Pribadi MCD-5000B

    Pabrik Logam Pabrik Pabrik Label Pribadi MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • 33 Zoon 2019 Anyar Nglewati Detektor Logam Kanggo Pabrik Emas MCD600

    33 Zoon 2019 Anyar Nglewati Detektor Logam Kanggo Pabrik Emas MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik Apik Logam Pabrik Apik Profesional MCD-3003B2

    Pabrik Apik Logam Pabrik Apik Profesional MCD-3003B2

    • Model No.: MCD-3003B2

    Scanner bagasi X-ray Pemriksaan sinar-X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake papan sing ora katon mripat wuda. Ditrapake kanggo produk pamriksan pabrik lan pemeriksaan keamanan publik ing institusi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik pabrik, pengadilan, stasiun, lan tas...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Pabrik Kunci Tangan Gantung Tangan 2001 MCD-3003B2

    Detektor Logam Pabrik Kunci Tangan Gantung Tangan 2001 MCD-3003B2

    • Model No.: MCD-3003B2

    Scanner bagasi X-ray Pemriksaan sinar-X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake papan sing ora katon mripat wuda. Ditrapake kanggo produk pamriksan pabrik lan pemeriksaan keamanan publik ing institusi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik pabrik, pengadilan, stasiun, lan tas...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik Grosir Tangan Elektronik Ngontrak Logam MCD-3003B2

    Rega Pabrik Grosir Tangan Elektronik Ngontrak Logam MCD-3003B2

    • Model No.: MCD-3003B2

    Scanner bagasi X-ray Pemriksaan sinar-X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake papan sing ora katon mripat wuda. Ditrapake kanggo produk pamriksan pabrik lan pemeriksaan keamanan publik ing institusi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik pabrik, pengadilan, stasiun, lan tas...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Pabrik Mesin Pabrik MCD-3003B2

    Detektor Logam Pabrik Mesin Pabrik MCD-3003B2

    • Model No.: MCD-3003B2

    Scanner bagasi X-ray Pemriksaan sinar-X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake papan sing ora katon mripat wuda. Ditrapake kanggo produk pamriksan pabrik lan pemeriksaan keamanan publik ing institusi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik pabrik, pengadilan, stasiun, lan tas...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik Grosir Pabrik Grosir Pabrik Murni-3003B2

    Pabrik Grosir Pabrik Grosir Pabrik Murni-3003B2

    • Model No.: MCD-3003B2

    Scanner bagasi X-ray Pemriksaan sinar-X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake papan sing ora katon mripat wuda. Ditrapake kanggo produk pamriksan pabrik lan pemeriksaan keamanan publik ing institusi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik pabrik, pengadilan, stasiun, lan tas...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas Koper Xray Bagasi Xray Praktis PD5030A

    Pengimbas Koper Xray Bagasi Xray Praktis PD5030A

    • Model No.: MCD-5030A

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik Bebaya X X Scanner Baggage Scanner MCD-100100

    Rega Pabrik Bebaya X X Scanner Baggage Scanner MCD-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Walk Metal China Pabrik 18 Zona MCD-600

    Detektor Walk Metal China Pabrik 18 Zona MCD-600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam Pabrik Keamanan Langsung Pabrik MCD-600

    Detektor Logam Pabrik Keamanan Langsung Pabrik MCD-600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Sensitivitas Tinggi Professional 2019 Dirancang Nglewati Detektor Logam Kanggo Pabrik Emas MCD600

    Sensitivitas Tinggi Professional 2019 Dirancang Nglewati Detektor Logam Kanggo Pabrik Emas MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik Keamanan Pabrik Harga Kargo X Ray Pengimbas Bagasi

    Pabrik Keamanan Pabrik Harga Kargo X Ray Pengimbas Bagasi

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Penetrasi nuduhake kemampuan sinar-X sing diserep nalika ngliwati zat. Sinar x bisa nembus bahan sing umume ora katon cahya. Amarga dawa gelombang dawa, cahya sing katon duwe energi cilik. Nalika nggebug obyek, bagean kasebut dibayangake. Umume diserep dening prakara lan ora bisa ngliwati obyek kasebut. X-ray ora,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki