Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

Pengertian Walkthrough Metal Detector - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pengertian Walkthrough Metal Detector)

  • 6 zona walkthrough gapura

    6 zona walkthrough gapura

    • Brand: MCD

    • Packaging: Karton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-200 yaiku lawang keamanan deteksi logam sing dirancang kanggo pangguna biasa. Iku ekonomi lan praktis. Enam wilayah deteksi tumpang tindih ing lawang lan lampu kolom LED ing loro-lorone kanthi tepat bisa nemtokake posisi obyek logam. Teknologi digital mikroprosesor, kemampuan anti-gangguan sing...

    Hubungi Saiki

  • Modul Desain Logam Ngalamun

    Modul Desain Logam Ngalamun

    • Brand: MCD

    • Packaging: Karton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Ngadopsi teknologi magnetoelectricity sing paling canggih sing kompatibel karo sumber deteksi ganda, desain kejut unik, nduweni keunggulan anti-gangguan sing kuat, sensitivitas tinggi, ngitung akurat lan sateruse. Aku t bisa nunjukake kanthi tepat lokasi obyek-obyek logam. Uga bisa ndeteksi artikel logam gedhe kayata:...

    Hubungi Saiki

  • Keamanan Walkthrough Akurat Lengkap awak Scanner Archway Metal Detector MCD-600

    Keamanan Walkthrough Akurat Lengkap awak Scanner Archway Metal Detector MCD-600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Hunting Treasure Detector Logam Profesional Anyar 3,5 Depth MCD-5000B

    Hunting Treasure Detector Logam Profesional Anyar 3,5 Depth MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Kinerja kanthi apik Long Rang 5m Depth Gold Metal Detector

    Kinerja kanthi apik Long Rang 5m Depth Gold Metal Detector

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • BestMetalDetectors 5-10M Ambane Operasi Profesional lan Gampang

    BestMetalDetectors 5-10M Ambane Operasi Profesional lan Gampang

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detector Emas Portable Emas Profesional 10 Bukti Banyu Meter

    Detector Emas Portable Emas Profesional 10 Bukti Banyu Meter

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Akurat Profesional kanggo Bandhara X ray Baggage Scanner 6500 Detector Metal

    Mesin Akurat Profesional kanggo Bandhara X ray Baggage Scanner 6500 Detector Metal

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Penetrasi nuduhake kemampuan sinar-X sing diserep nalika ngliwati zat. Sinar x bisa nembus bahan sing umume ora katon cahya. Amarga dawa gelombang dawa, cahya sing katon duwe energi cilik. Nalika nggebug obyek, bagean kasebut dibayangake. Umume diserep dening prakara lan ora bisa ngliwati obyek kasebut. X-ray ora,...

    Hubungi Saiki

  • Detector Metal Detector kanggo Industri Panganan Moses-F500QD

    Detector Metal Detector kanggo Industri Panganan Moses-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • MCD-F500QD Yare Bahan Detak Metal Shockproof

    MCD-F500QD Yare Bahan Detak Metal Shockproof

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detector Logam Mesin Aman sing Aman kanggo Industri Pangan Minyak-M500-F500QD

    Detector Logam Mesin Aman sing Aman kanggo Industri Pangan Minyak-M500-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detector Metal Big Tunnel Big Indonesia MCD-F500QD

    Detector Metal Big Tunnel Big Indonesia MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detector Scanner Badan Sensitif Dhuwur-Rega rendah MCD600

    Detector Scanner Badan Sensitif Dhuwur-Rega rendah MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Priksa Full-Boby Profesional 18 Zona Walkthrough Logam Detector MCD600

    Priksa Full-Boby Profesional 18 Zona Walkthrough Logam Detector MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Logam anti banyu anti banyu anti-Mlaku ngliwati Detector Metal MCD600

    Detektor Logam anti banyu anti banyu anti-Mlaku ngliwati Detector Metal MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Detector Logam Tetap Pintu Logam Tetap Pintu MCD600 kanthi Alarm Muti-Zone

    Detector Logam Tetap Pintu Logam Tetap Pintu MCD600 kanthi Alarm Muti-Zone

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • 0-255 Detector Logam Pintu Logam Pintu Logam MCD600 sing bisa diatur

    0-255 Detector Logam Pintu Logam Pintu Logam MCD600 sing bisa diatur

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Desain Sasis Dobel 3-5M Depan Scanner Metal lemah bawah MCD-5000B

    Desain Sasis Dobel 3-5M Depan Scanner Metal lemah bawah MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Sensitif Log Trough Detector High-Performance Murah Trend MCD600

    Sensitif Log Trough Detector High-Performance Murah Trend MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Sensitif Log Trough Detector High-Performance Murah Trend MCD600

    Sensitif Log Trough Detector High-Performance Murah Trend MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Sensitif Log Trough Detector High-Performance Murah Trend MCD600

    Sensitif Log Trough Detector High-Performance Murah Trend MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Detector Logam Emas Mewah Elektronik Profesional ing Dubai MCD-5000B

    Detector Logam Emas Mewah Elektronik Profesional ing Dubai MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detector Metal Ground Metal Detector Mound Metal Performance Performance

    Detector Metal Ground Metal Detector Mound Metal Performance Performance

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Metal lemah Paling murah Portable kanthi 1 Warranty

    Scanner Metal lemah Paling murah Portable kanthi 1 Warranty

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa beda ambane, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki