Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

Scanner Bagasi Bandara - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Scanner Bagasi Bandara)

  • scanner bagasi bandara

    scanner bagasi bandara

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kayu cilik

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pemeriksa keamanan energi ganda bisa dipérang dadi sistem energi ganda sing bener lan sistem energi ganda pseudo miturut jumlah sumber radiasi sing dipigunakaké. Sistem dual-energy sing sejatine tegese mesin pengawas keamanan duweni rong sumber sinar energi tunggal, sing ngirimake sinar energi dhuwur lan sinar...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100

    Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Ukuran Big Professional Professional Sistem Sinar Dual Unik Kanthi PC Kanggo Kabutuhan

    Ukuran Big Professional Professional Sistem Sinar Dual Unik Kanthi PC Kanggo Kabutuhan

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Baggage Scanner Dual View Dual 100100 Kanggo Keamanan

    Scanner Baggage Scanner Dual View Dual 100100 Kanggo Keamanan

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Dobel Penampilan Dual Penetrasi Dhuwur kanggo Scanning Logistics Airport

    Mesin Dobel Penampilan Dual Penetrasi Dhuwur kanggo Scanning Logistics Airport

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Bebaya Keamanan Gedhe Ukuran X Sin Scanner Bandara MCD-100100

    Detektor Bebaya Keamanan Gedhe Ukuran X Sin Scanner Bandara MCD-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik Bebaya X X Scanner Baggage Scanner MCD-100100

    Rega Pabrik Bebaya X X Scanner Baggage Scanner MCD-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Keamanan Intelektual Aman kanggo Hotel Cargo MCD-100100

    Detektor Keamanan Intelektual Aman kanggo Hotel Cargo MCD-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Keamanan Paling Apik X Ray Aman MCD5030C

    Scanner Keamanan Paling Apik X Ray Aman MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Detektor keamanan sinar X sing populer kanggo Hotel Cargo MCD-5030C

    Detektor keamanan sinar X sing populer kanggo Hotel Cargo MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Screening X Ray Kualitas Tinggi MCD5030C

    Mesin Screening X Ray Kualitas Tinggi MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pengimbas X Ray Bag Paling Laris MCD6550

    Mesin Pengimbas X Ray Bag Paling Laris MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Priksa Merah X Ray Bagasi Cerdas MCD5030C

    Mesin Priksa Merah X Ray Bagasi Cerdas MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Sistem Pemrograman Akurat X Ray Grosir Tinggi Kanggo Paket MCD-5030C

    Sistem Pemrograman Akurat X Ray Grosir Tinggi Kanggo Paket MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Keamanan Keamanan X Paling Paling MCD5030C

    Scanner Keamanan Keamanan X Paling Paling MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas X Ray Bagasi Profesional Murah MCD5030C

    Pengimbas X Ray Bagasi Profesional Murah MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Deteksi imbuhan Scanner X sinar Space sing ora bisa nganggo PC MCD-5030C

    Deteksi imbuhan Scanner X sinar Space sing ora bisa nganggo PC MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Penampilan Desain Anyar Ukuran bagasi cilik X sinar MCD-5030C

    Penampilan Desain Anyar Ukuran bagasi cilik X sinar MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Bandara Selamat X Ray Scanner paling laris Malaysia MCD5030C

    Bandara Selamat X Ray Scanner paling laris Malaysia MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • 2019 Peralatan Deteksi Sinar X Kualitas Tinggi MCD5030C

    2019 Peralatan Deteksi Sinar X Kualitas Tinggi MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • 2019 Sistem Priksa Keamanan Keamanan X Anyar MCD5030C

    2019 Sistem Priksa Keamanan Keamanan X Anyar MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • 2019 Scanner baggage Scanner Xray Baggage PD5030C

    2019 Scanner baggage Scanner Xray Baggage PD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • 0-255 Sensitif 0Wo AdjiustableWalk Dhuwur Kanthi Ndhudhuk Deteksi Logam MCD5030C

    0-255 Sensitif 0Wo AdjiustableWalk Dhuwur Kanthi Ndhudhuk Deteksi Logam MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki