Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

X Ray Mesin Periksa Bagasi - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo X Ray Mesin Periksa Bagasi)

  • Mesin Priksa Merah X Ray Bagasi Cerdas MCD5030C

    Mesin Priksa Merah X Ray Bagasi Cerdas MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Bandara Protecter bagasi Professional x scanner Jepang Jepang MCD - 5030C

    Bandara Protecter bagasi Professional x scanner Jepang Jepang MCD - 5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Akurat Profesional kanggo Bandhara X ray Baggage Scanner 6500 Detector Metal

    Mesin Akurat Profesional kanggo Bandhara X ray Baggage Scanner 6500 Detector Metal

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Penetrasi nuduhake kemampuan sinar-X sing diserep nalika ngliwati zat. Sinar x bisa nembus bahan sing umume ora katon cahya. Amarga dawa gelombang dawa, cahya sing katon duwe energi cilik. Nalika nggebug obyek, bagean kasebut dibayangake. Umume diserep dening prakara lan ora bisa ngliwati obyek kasebut. X-ray ora,...

    Hubungi Saiki

  • Dectator Mesin Pangan Mangan Meter-F500QD Murah

    Dectator Mesin Pangan Mangan Meter-F500QD Murah

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Kabeh tujuan Mesin Detektor Logam Konveyor kanggo Makanan-Makanan-M500-DD

    Kabeh tujuan Mesin Detektor Logam Konveyor kanggo Makanan-Makanan-M500-DD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detector Logam Mesin Aman sing Aman kanggo Industri Pangan Minyak-M500-F500QD

    Detector Logam Mesin Aman sing Aman kanggo Industri Pangan Minyak-M500-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Mesin Detektor Emas Tanduran Emas Paling Dhuwur Professional

    Mesin Detektor Emas Tanduran Emas Paling Dhuwur Professional

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa beda ambane, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Grosir sing aman cerdas x sinar bagasi Scanner MCD6550

    Grosir sing aman cerdas x sinar bagasi Scanner MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Sensitif Sensor X Ray Bagasi Berkualitas Tinggi MCD6550

    Scanner Sensitif Sensor X Ray Bagasi Berkualitas Tinggi MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Sensitif High-Performance Sensitive x ray Conveyor Type Metal Detector MCD6550

    Sensitif High-Performance Sensitive x ray Conveyor Type Metal Detector MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Pemancar bagasi keamanan 38mm Steel Penetration MCD - 5030C

    Pemancar bagasi keamanan 38mm Steel Penetration MCD - 5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • 2019 Scanner baggage Scanner Xray Baggage PD5030C

    2019 Scanner baggage Scanner Xray Baggage PD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Ukuran Cilik Keamanan X Rayong 5030

    Ukuran Cilik Keamanan X Rayong 5030

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik 170kg Load X Ray Scanner Digunakake kanggo Dijual MCD-5030C

    Rega Pabrik 170kg Load X Ray Scanner Digunakake kanggo Dijual MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Muti-Functional Harmless Muti-Functional x Deteksi Scanner Ray bag MCD5030C

    Muti-Functional Harmless Muti-Functional x Deteksi Scanner Ray bag MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Gambar Listrik Tenaga Energy sing efisien x Gambar Scanner Ray MCD5030C

    Gambar Listrik Tenaga Energy sing efisien x Gambar Scanner Ray MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Bandara Selamat X Ray Scanner paling laris Malaysia MCD5030C

    Bandara Selamat X Ray Scanner paling laris Malaysia MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Penampilan Desain Anyar Ukuran bagasi cilik X sinar MCD-5030C

    Penampilan Desain Anyar Ukuran bagasi cilik X sinar MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas X Ray Bagasi Profesional Murah MCD5030C

    Pengimbas X Ray Bagasi Profesional Murah MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Sistem Pemrograman Akurat X Ray Grosir Tinggi Kanggo Paket MCD-5030C

    Sistem Pemrograman Akurat X Ray Grosir Tinggi Kanggo Paket MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pengimbas X Ray Bag Paling Laris MCD6550

    Mesin Pengimbas X Ray Bag Paling Laris MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Screening X Ray Kualitas Tinggi MCD5030C

    Mesin Screening X Ray Kualitas Tinggi MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Keamanan Paling Apik X Ray Aman MCD5030C

    Scanner Keamanan Paling Apik X Ray Aman MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki