Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

X Ray Scanner Big Fan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo X Ray Scanner Big Fan)

  • Bandara Protecter bagasi Professional x scanner Jepang Jepang MCD - 5030C

    Bandara Protecter bagasi Professional x scanner Jepang Jepang MCD - 5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Regane Pabrik Profesional Bebaya Hunter X lan scanner Scanner Jepang MCD-100100

    Regane Pabrik Profesional Bebaya Hunter X lan scanner Scanner Jepang MCD-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Pintu Scanner Badan Polisi Modern 33 Sensitivitas Zat Laras MCD-600

    Pintu Scanner Badan Polisi Modern 33 Sensitivitas Zat Laras MCD-600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Keamanan Walkthrough Akurat Lengkap awak Scanner Archway Metal Detector MCD-600

    Keamanan Walkthrough Akurat Lengkap awak Scanner Archway Metal Detector MCD-600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Akurat Profesional kanggo Bandhara X ray Baggage Scanner 6500 Detector Metal

    Mesin Akurat Profesional kanggo Bandhara X ray Baggage Scanner 6500 Detector Metal

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Penetrasi nuduhake kemampuan sinar-X sing diserep nalika ngliwati zat. Sinar x bisa nembus bahan sing umume ora katon cahya. Amarga dawa gelombang dawa, cahya sing katon duwe energi cilik. Nalika nggebug obyek, bagean kasebut dibayangake. Umume diserep dening prakara lan ora bisa ngliwati obyek kasebut. X-ray ora,...

    Hubungi Saiki

  • Detector Metal Big Tunnel Big Indonesia MCD-F500QD

    Detector Metal Big Tunnel Big Indonesia MCD-F500QD

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu amba

    • Kemampuan Supply: 100sets/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Detektor Bahan Pengajian Makanan Bahan Asli / mesin deteksi logam sensitipitas dhuwur Katrangan Product Paramèter: Detection method the electromagnetic wave

    Hubungi Saiki

  • Detector Scanner Badan Sensitif Dhuwur-Rega rendah MCD600

    Detector Scanner Badan Sensitif Dhuwur-Rega rendah MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Desain Sasis Dobel 3-5M Depan Scanner Metal lemah bawah MCD-5000B

    Desain Sasis Dobel 3-5M Depan Scanner Metal lemah bawah MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Metal lemah Paling murah Portable kanthi 1 Warranty

    Scanner Metal lemah Paling murah Portable kanthi 1 Warranty

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa beda ambane, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Grosir sing aman cerdas x sinar bagasi Scanner MCD6550

    Grosir sing aman cerdas x sinar bagasi Scanner MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Sensitif Sensor X Ray Bagasi Berkualitas Tinggi MCD6550

    Scanner Sensitif Sensor X Ray Bagasi Berkualitas Tinggi MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Sensitif High-Performance Sensitive x ray Conveyor Type Metal Detector MCD6550

    Sensitif High-Performance Sensitive x ray Conveyor Type Metal Detector MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • 2019 Scanner baggage Scanner Xray Baggage PD5030C

    2019 Scanner baggage Scanner Xray Baggage PD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Kamera cerdas Kanggo keamanan scanner mobil MCD-V7D

    Kamera cerdas Kanggo keamanan scanner mobil MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Ukuran Cilik Keamanan X Rayong 5030

    Ukuran Cilik Keamanan X Rayong 5030

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik 170kg Load X Ray Scanner Digunakake kanggo Dijual MCD-5030C

    Rega Pabrik 170kg Load X Ray Scanner Digunakake kanggo Dijual MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Muti-Functional Harmless Muti-Functional x Deteksi Scanner Ray bag MCD5030C

    Muti-Functional Harmless Muti-Functional x Deteksi Scanner Ray bag MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Gambar Listrik Tenaga Energy sing efisien x Gambar Scanner Ray MCD5030C

    Gambar Listrik Tenaga Energy sing efisien x Gambar Scanner Ray MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Bandara Selamat X Ray Scanner paling laris Malaysia MCD5030C

    Bandara Selamat X Ray Scanner paling laris Malaysia MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Deteksi imbuhan Scanner X sinar Space sing ora bisa nganggo PC MCD-5030C

    Deteksi imbuhan Scanner X sinar Space sing ora bisa nganggo PC MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas X Ray Bagasi Profesional Murah MCD5030C

    Pengimbas X Ray Bagasi Profesional Murah MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Keamanan Keamanan X Paling Paling MCD5030C

    Scanner Keamanan Keamanan X Paling Paling MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Sistem Pemrograman Akurat X Ray Grosir Tinggi Kanggo Paket MCD-5030C

    Sistem Pemrograman Akurat X Ray Grosir Tinggi Kanggo Paket MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Priksa Merah X Ray Bagasi Cerdas MCD5030C

    Mesin Priksa Merah X Ray Bagasi Cerdas MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki