Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

X Ray Scanner Machine - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo X Ray Scanner Machine)

  • Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine

    Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine

    Pemindai bagasi sinar X Pengawasan penetrasi sinar X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake panggonan sing ora katon ing mata telanjang. Ditrapake kanggo produk inspeksi pabrik lan pemeriksaan keamanan publik saka instansi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik dolanan,...

    Hubungi Saiki

  • 360 ° scanner sudut sudut Arbitrase ing pusat mriksa keamanan MCD-V7D

    360 ° scanner sudut sudut Arbitrase ing pusat mriksa keamanan MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Kamera cerdas Kanggo keamanan scanner mobil MCD-V7D

    Kamera cerdas Kanggo keamanan scanner mobil MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Scanner sing akurat ing ngisor pangilon mobil MCD-V7D

    Scanner sing akurat ing ngisor pangilon mobil MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Detector Scanner Security Baggage populer kanggo Hotel Cargo PD5030A

    Detector Scanner Security Baggage populer kanggo Hotel Cargo PD5030A

    • Model No.: MCD-600

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Metal Scanner Underground Detector Metal MCD-5000B paling apik

    Metal Scanner Underground Detector Metal MCD-5000B paling apik

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Hobby Metal Detector Water Water Underground Machine MCD-5000B

    Hobby Metal Detector Water Water Underground Machine MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • 5m Depth Gold Scanner Treasure Detector Machine MCD-5000B

    5m Depth Gold Scanner Treasure Detector Machine MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Detector Genggem De oro Gold Scanner MCD-5000B

    Detector Genggem De oro Gold Scanner MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Awet 2019 Paling Anyar Logam Detector Security Door Scanner MCD600

    Awet 2019 Paling Anyar Logam Detector Security Door Scanner MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Scanner jero lemah Long Range Emas Dedektor 2019 MCD-5000B

    Scanner jero lemah Long Range Emas Dedektor 2019 MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • Bom Walkthrough Bomb Lan Metal Scanner MCD600

    Bom Walkthrough Bomb Lan Metal Scanner MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Logam Walkthrough Murah Praktis Ekstra karo Jaminan 1 taun MCD600

    Scanner Logam Walkthrough Murah Praktis Ekstra karo Jaminan 1 taun MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Keamanan Keseluruhan Badan Sensitif Kanthi Alarm Muti-Zone

    Scanner Keamanan Keseluruhan Badan Sensitif Kanthi Alarm Muti-Zone

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Lampu layar 6-Grosir Lampu LED Lampu Liwat Scanner Awak Kanggo Shopping Shopping MCD600

    Lampu layar 6-Grosir Lampu LED Lampu Liwat Scanner Awak Kanggo Shopping Shopping MCD600

    • Brand: MCD

    • Packaging: Carton

    • Kemampuan Supply: 1000 pieces

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Pintu keamanan MCD-600 minangka lawang detektor logam LCD sing cerdas, kanthi anti banyu, lumbung, keuntungan kejut, tampilan LCD 4.3-inci, menu dwibahasa Cina lan Inggris, tampilan desain panel widening, sistem pangolahan sinyal digital (DSP Aplikasi) Kemampuan anti gangguan, kinerja luwih stabil, deteksi logam luwih...

    Hubungi Saiki

  • Detector Heldmetal Hand Scanner Hand Modern Modern MCD-3003B2

    Detector Heldmetal Hand Scanner Hand Modern Modern MCD-3003B2

    • Model No.: MCD-3003B2

    Scanner bagasi X-ray Pemriksaan sinar-X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake papan sing ora katon mripat wuda. Ditrapake kanggo produk pamriksan pabrik lan pemeriksaan keamanan publik ing institusi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik pabrik, pengadilan, stasiun, lan tas...

    Hubungi Saiki

  • Perangkat Lunak Scanner Equipment Detector Metal Metal Detector MCD-3003B2

    Perangkat Lunak Scanner Equipment Detector Metal Metal Detector MCD-3003B2

    • Model No.: MCD-3003B2

    Scanner bagasi X-ray Pemriksaan sinar-X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake papan sing ora katon mripat wuda. Ditrapake kanggo produk pamriksan pabrik lan pemeriksaan keamanan publik ing institusi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik pabrik, pengadilan, stasiun, lan tas...

    Hubungi Saiki

  • LCD 17 incn Clear X ray Baggage Scanner Deteksi Kanggo Industri

    LCD 17 incn Clear X ray Baggage Scanner Deteksi Kanggo Industri

    • Model No.: MCD-5030A

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas Koper Xray Bagasi Xray Praktis PD5030A

    Pengimbas Koper Xray Bagasi Xray Praktis PD5030A

    • Model No.: MCD-5030A

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Grosir Xray Mesin Bagasi Cilik Murah Kanggo Keamanan MCD-5030A

    Grosir Xray Mesin Bagasi Cilik Murah Kanggo Keamanan MCD-5030A

    • Model No.: MCD-5030A

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik Bebaya X X Scanner Baggage Scanner MCD-100100

    Rega Pabrik Bebaya X X Scanner Baggage Scanner MCD-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Detektor Bebaya Keamanan Gedhe Ukuran X Sin Scanner Bandara MCD-100100

    Detektor Bebaya Keamanan Gedhe Ukuran X Sin Scanner Bandara MCD-100100

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Baggage Scanner Dual View Dual 100100 Kanggo Keamanan

    Scanner Baggage Scanner Dual View Dual 100100 Kanggo Keamanan

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki