Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com

X Ray Scanning Machine - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo X Ray Scanning Machine)

  • Mesin Akurat Profesional kanggo Bandhara X ray Baggage Scanner 6500 Detector Metal

    Mesin Akurat Profesional kanggo Bandhara X ray Baggage Scanner 6500 Detector Metal

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Penetrasi nuduhake kemampuan sinar-X sing diserep nalika ngliwati zat. Sinar x bisa nembus bahan sing umume ora katon cahya. Amarga dawa gelombang dawa, cahya sing katon duwe energi cilik. Nalika nggebug obyek, bagean kasebut dibayangake. Umume diserep dening prakara lan ora bisa ngliwati obyek kasebut. X-ray ora,...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Sensitif Sensor X Ray Bagasi Berkualitas Tinggi MCD6550

    Scanner Sensitif Sensor X Ray Bagasi Berkualitas Tinggi MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Sensitif High-Performance Sensitive x ray Conveyor Type Metal Detector MCD6550

    Sensitif High-Performance Sensitive x ray Conveyor Type Metal Detector MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • 2019 Scanner baggage Scanner Xray Baggage PD5030C

    2019 Scanner baggage Scanner Xray Baggage PD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Ukuran Cilik Keamanan X Rayong 5030

    Ukuran Cilik Keamanan X Rayong 5030

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Rega Pabrik 170kg Load X Ray Scanner Digunakake kanggo Dijual MCD-5030C

    Rega Pabrik 170kg Load X Ray Scanner Digunakake kanggo Dijual MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Muti-Functional Harmless Muti-Functional x Deteksi Scanner Ray bag MCD5030C

    Muti-Functional Harmless Muti-Functional x Deteksi Scanner Ray bag MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Gambar Listrik Tenaga Energy sing efisien x Gambar Scanner Ray MCD5030C

    Gambar Listrik Tenaga Energy sing efisien x Gambar Scanner Ray MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Bandara Selamat X Ray Scanner paling laris Malaysia MCD5030C

    Bandara Selamat X Ray Scanner paling laris Malaysia MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas X Ray Bagasi Profesional Murah MCD5030C

    Pengimbas X Ray Bagasi Profesional Murah MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Sistem Pemrograman Akurat X Ray Grosir Tinggi Kanggo Paket MCD-5030C

    Sistem Pemrograman Akurat X Ray Grosir Tinggi Kanggo Paket MCD-5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Priksa Merah X Ray Bagasi Cerdas MCD5030C

    Mesin Priksa Merah X Ray Bagasi Cerdas MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pengimbas X Ray Bag Paling Laris MCD6550

    Mesin Pengimbas X Ray Bag Paling Laris MCD6550

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Screening X Ray Kualitas Tinggi MCD5030C

    Mesin Screening X Ray Kualitas Tinggi MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Scanner Keamanan Paling Apik X Ray Aman MCD5030C

    Scanner Keamanan Paling Apik X Ray Aman MCD5030C

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Sistem Scanning Portable ing pangilon kendharaan MCD-V7D

    Sistem Scanning Portable ing pangilon kendharaan MCD-V7D

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kothak aluminium

    • Kemampuan Supply: 2000 pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    MCD-V7D Fleksibel Ing Scanner Panelusuran Kendaraan nganggo Kamera anti banyu Kamera anti banyu Ukuran: 23mmx50mm. Pipa fleksibel: 940mm Casing kamera: Stainless steel 304 Lensa kamera: biru sapir Ukuran sensor: 1/4 inci Sudut sing katon: 120 derajat Sudut luwes kamera: Sudut sewenang-wenang Sumber lampu kamera: 12...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas,...

    Hubungi Saiki

  • Hobby Metal Detector Water Water Underground Machine MCD-5000B

    Hobby Metal Detector Water Water Underground Machine MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • 5m Depth Gold Scanner Treasure Detector Machine MCD-5000B

    5m Depth Gold Scanner Treasure Detector Machine MCD-5000B

    • Brand: MCD

    • Packaging: paket kothak

    • Kemampuan Supply: 5000pice/month

    • Min. Pesenan: ≥1 Piece/Pieces

    Pengganti Logam Detector Emas Anyar Spesifikasi: Ndhuwur ambane: 3-5m (miturut volume logam sing beda bisa tekan ambane beda, biasane biasane nggunakake piring wesi 60 * 60 * 1cm minangka standar.) Frekuensi Sinyal: 9.6KHZ. Frekuensi Audio: 400HZ Pasokan daya: DC12V ( Baterei sing bisa diisi ulang maneh ) Nyambung Rod...

    Hubungi Saiki

  • LCD 17 incn Clear X ray Baggage Scanner Deteksi Kanggo Industri

    LCD 17 incn Clear X ray Baggage Scanner Deteksi Kanggo Industri

    • Model No.: MCD-5030A

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Pengimbas Koper Xray Bagasi Xray Praktis PD5030A

    Pengimbas Koper Xray Bagasi Xray Praktis PD5030A

    • Model No.: MCD-5030A

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Grosir Xray Mesin Bagasi Cilik Murah Kanggo Keamanan MCD-5030A

    Grosir Xray Mesin Bagasi Cilik Murah Kanggo Keamanan MCD-5030A

    • Model No.: MCD-5030A

    Bandhara Alat Elektronik Alat Elektronik X Ray Bag Scanner MCD-5030A Parameter Produk: 1. Cara Ndeteksi: X-Ray Bollom-murup disinau 2. Ukuran Tunnel: 500 (W) * 300 (H) mm 3. Kacepetan conveyor: 0,22m / s 4. Conveyor Max Load: 150kg 5. Dosis pengawasan tunggal: < 1.5uGy 6. Resolusi Kabel: garis logam 0.1mm 7. Ukuran...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Dobel Penampilan Dual Penetrasi Dhuwur kanggo Scanning Logistics Airport

    Mesin Dobel Penampilan Dual Penetrasi Dhuwur kanggo Scanning Logistics Airport

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sistem pangolahan gambar 1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit 2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng. 3. Energi / energi...

    Hubungi Saiki

  • Pabrik Keamanan Pabrik Harga Kargo X Ray Pengimbas Bagasi

    Pabrik Keamanan Pabrik Harga Kargo X Ray Pengimbas Bagasi

    • Brand: MCD

    • Packaging: Kasus kayu

    • Kemampuan Supply: 100 sets

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Penetrasi nuduhake kemampuan sinar-X sing diserep nalika ngliwati zat. Sinar x bisa nembus bahan sing umume ora katon cahya. Amarga dawa gelombang dawa, cahya sing katon duwe energi cilik. Nalika nggebug obyek, bagean kasebut dibayangake. Umume diserep dening prakara lan ora bisa ngliwati obyek kasebut. X-ray ora,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki