Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Dual
Layanan Online
Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Scanner Luggage Energi Dual

Kategori produk dari Scanner Luggage Energi Dual , kami produsen khusus dari Cina, Airport X Ray Scanner , X-Ray Inspection Machine pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Bagan Scanner R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Scanner Luggage Energi Dual Supplier

Scanner bagasi energi ganda:

Scanner bagasi Energi dual yaiku tegangan tabung ing ndhuwur 140kv, lan gambar over-paket digambar ing warna. Kertu disualekno nduweni energi dhuwur lan energi kurang. Bisa diowahi kapan wae karo probe.

Desain hemat energi: mesin kasebut kanthi otomatis bisa ngerteni obyek kasebut, sijine bagasi kasebut ing mesin kanggo mulai mlaku, ora ana bagasi, mesin iku piranti nulis.

Pindah gambar dinamis: layar bisa diuripake nalika isih ana, lan bisa dialihake kanthi bebas nalika dinamis.

Dual Energy Luggage Scanner

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki