Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
scanner bagasi bandara
scanner bagasi bandara
scanner bagasi bandara
  • scanner bagasi bandara
  • scanner bagasi bandara
  • scanner bagasi bandara

scanner bagasi bandara

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-5030C

Detecting Method: X-ray Bollom-illuminated

Tunnel Size: 500w*300H Mm

Conveyor Speed: 0.2m/s

Conveyor Max Load: 50kg

Single Inspection Dosage: <1.5uGy

System Power: 220AVC/50Hz

Power Wastage: 1.0KW(Max)

Warranty: 1 Year

Generate Direct: Upward

Anode Voltage: 80Kv

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Guangdong Shenzhen

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Sistem pemeriksa keamanan energi ganda bisa dipérang dadi sistem energi ganda sing bener lan sistem energi ganda pseudo miturut jumlah sumber radiasi sing dipigunakaké. Sistem dual-energy sing sejatine tegese mesin pengawas keamanan duweni rong sumber sinar energi tunggal, sing ngirimake sinar energi dhuwur lan sinar energi sing kurang, lan ing panampa, ana rong set detektor, masing-masing nampa sinar high-energy sing dilemokake lan ray-energi rendah. Sistem dual-energy pseudo tegese yen mesin pengawasan keamanan mung nduweni siji sumber sinar, lan sumber sinar kasebut minangka sumber sinar pluripoten sing nduweni lebar spektrum tartamtu. Sinar X ngliwati obyek kasebut lan nggayuh detektor, lan detektor energi sing kurang enom nampi data energi sing kurang. Banjur, liwat panyaring energi kurang saka tembaga, partikel energi kurang disaring, lan sisa-sisa energi dhuwur ditampa dening detektor energi dhuwur tingkat dhuwur kanggo entuk data energi dhuwur.


Sistem pangolahan gambar
1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.
3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi
4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas
5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, tampilan resolusi dhuwuré 19-inch
6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi
7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi


General Specification
Tunnel size
 500 (W) * 300 (H) mm
Rated power
 400W
Rated load
 100kg (evenly distributed)
Conveyor height
 76CM
Transmission mode
 motor plus track belt
Conveyor thickness
 2.0mm
Transport speed
 standard 0.22M/S, adjustable speed
Radiation direction
 bottom illumination
Penetration
 34mm thick
Penetration resolution
 34AWGΦ0.160mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 140KV/0.3mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
 250Kg
Product volume
 168*83*122CM
Image display
airport baggage scanner for sale

5030 Cairport baggage scanner for sale50 30


Product detail presentation
airport baggage scanner for sale

networklamp

airport baggage scanner for sale

Prasaja lan trep kanggo operate, karo pulleys, gampang mriksa mesin keamanan kapan wae, ora ana papan

Workshop scene real shot
Work area

Work Houseairport baggage scanner for salework shop

Qualification certificate
certifications


Exhibition and case show
case showexhibition pictureairport baggage scanner for sale

airport baggage scanner for sale

Perusahaan kita

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane. Produk kasebut wis liwati Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Pusat Penguji Mutu Produk Keamanan Publik Nasional. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan entuk lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra sing paling apik kanggo pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

office cornerworkhouse

Packing & Delivery
packagepackingPacking ane delivery


Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).

Delivery time
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.


Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Dual

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki