Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Dual > Peralatan detektor logam bandara
Peralatan detektor logam bandara
Peralatan detektor logam bandara
Peralatan detektor logam bandara
Peralatan detektor logam bandara
  • Peralatan detektor logam bandara
  • Peralatan detektor logam bandara
  • Peralatan detektor logam bandara
  • Peralatan detektor logam bandara

Peralatan detektor logam bandara

    Unit Price: USD 3950 - 5400 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-6550A

Portable: Portable

Form: Portable

Application: Security Check, Industrial, Other

Type: Conveying X-ray Detector

Customized: Customized

Alarm Form: Other

Certification: CE, ISO, Other

Tunnel Size: 650 (W) * 500 (H) Mm

Rated Power: 400W

Rated Load: 150kg (evenly Distributed)

Conveyor Height: 63CM

Transmission Mode: Electric Drum

Conveyor Thickness: 3.0mm

Transport Speed: Standard 0.22M/S, Adjustable Speed

PENETRATION: 14mm Thick

Net Weight: 300Kg

Product Volume: 205*98*127CM

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Mesin sinar-x keamanan kargo dirancang kanggo pamindhahan cargo lan Scan-X Keamanan minangka ahli industri ing supply scanner, scanner bagasi kualitas tinggi X kanthi harga kompetitif, nampa ODM & OEM. gratis teknis, akeh digunakake ing bandara, stasiun subway, penjara, adat istiadat, lan liya-liyane. Dhukungan teknis gratis. Mesin inspeksi keamanan multi-energi nganggo teknologi paling anyar kanthi kontrol komputer lan pangolahan gambar minangka inti, sing ndadekake resolusi sing luwih dhuwur, gambar luwih jelas, luwih cetha, lan luwih gampang ngenali item sing dideteksi. Piranti kasebut nduweni ukuran saluran moderat lan jejak cilik.

Airport Metal Detector Cargo Security Detector X 4


General Specification
Tunnel size
 650 (W) * 500 (H) mm
Rated power
 400W
Rated load
 150kg (evenly distributed)
Conveyor height
63CM
Transmission mode
Electric drum
Conveyor thickness
 3.0mm
Transport speed
 standard 0.22M/S, adjustable speed
Radiation direction
 bottom illumination
Penetration
 14mm thick
Penetration resolution
Φ0.202mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 80KV/0.6mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
300Kg
Product volume
 205*98*127CM
Ray beam divergence angle
 80 degrees
Equipment noise level
 <55db
Pass rate
 720 / h ~ 1500 / h
Leakage current
  <0.5mA
Cooling
 Sealed circulating oil cooled, 100
Work cycle
 full cycle, need to be cooled
Rated voltage
 AC 220V 50HZ (±10%)
Film Safety
 ISO1600 Film Safety
Working temperature / humidity
 -10 ° C ~ 45 ° C / 20% -95% (non-condensing)
Storage temperature / humidity
 -20 ° C ~ 60 ° C / 20% -95% (non-condensing)

Sistem pangolahan gambar

1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.
3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi
4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas
5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, tampilan resolusi dhuwuré 19-inch
6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi
7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi

Tampilan gambar

x ray baggage scanner machine

baggage scanner technician

x ray scanner in airport


Mbusak gambar
Logam, cairan, tas, lan liya-liyane
Busak bédané

lampnetwork

airport x ray scanners

Prasaja lan trep kanggo operate, karo pulleys, gampang mriksa mesin keamanan kapan wae, ora ana papan

Pemandangan ditembak nyata

Work area

WorkWork House

work shop

Sertifikat Kualifikasi

certifications

Pameran lan acara pertunjukan

case showexhibition pictureexhibition

Kwait Exhibition

Our Company
company

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane.

Produk kasebut wis lulus Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Sistem Keamanan Publik Nasional

Pusat Penguji Mutu Produk Elektronik. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan dipikolehi

lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat Cina, minangka mitra paling apik kanggo para panuku domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

work cornerx-ray machine

Packing & Delivery

packagePacking ane deliverypacking


Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).


Wektu pengiriman

Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.



Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Dual

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki