Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Dual > Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi
Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi
Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi
Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi
Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi
  • Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi
  • Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi
  • Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi
  • Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi

Pemindai Bagan X-ray Resolusi Tinggi

    Unit Price: USD 3420 - 3620 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-6550C

Tunnel Size: 650 (W) * 500 (H) Mm

Rated Power: 400W

Rated Load: 150kg (evenly Distributed)

Conveyor Height: 63CM

Transmission Mode: Electric Drum

Conveyor Thickness: 3.0mm

Transport Speed: Standard 0.22M/S, Adjustable Speed

Net Weight: 300Kg

Product Volume: 205*98*127CM

Film Safety: ISO1600 Film Safety

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 100

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Gambar tampilan warna / ireng, pseudo-warna, pinggir ngunggahake munggah. gambar ngunggahake: penetrasi dhuwur, tarik mundur gambar (20pcs), fungsi weker, mbusak zat organik, ngilangi zat anorganik, inversi gambar, pemindaian saturasi, penghematan gambar, nggoleki gambar, kothak panampil gambar tambahan Ngetik gambar Nyaring cahya gambar ireng lan putih , pemindaian saturasi gambar werna, pemblokiran gambar. Pembesaran gambar 1-9 zona selektif, amplifikasi rata-rata 2,4,8,16 kali. Nyimpen gambar Nyimpen wektu nyata saka 10000PCS gambar, karo fungsi transfer gambar Nampilake Salah 17in tampilan warna bidang persegi dowo 1280 × 1024 0.28 dot pitch. Frekuensi lapangan ≥75Hz MAX: 100Hz, free flicker, 22 grayscale. Layar perlindungan otomatis. Ora ketompo carane nyedhiyakake barang kasebut, kabeh iku perspektif, tanpa titik-titik buta utawa mati. Kanthi plate timbal nancep ing cangkang, kanthi tungkai pelindung utama ing inlet lan outlet. Lampu indikator sinar-X dan tombol stop kontak darurat ing inlet lan outlet.


General Specification
Tunnel size
 650 (W) * 500 (H) mm
Rated power
 400W
Rated load
 150kg (evenly distributed)
Conveyor height
63CM
Transmission mode
Electric drum
Conveyor thickness
 3.0mm
Transport speed
 standard 0.22M/S, adjustable speed
Radiation direction
 bottom illumination
Penetration
 14mm thick
Penetration resolution
Φ0.202mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 80KV/0.6mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
300Kg
Product volume
 205*98*127CM
Ray beam divergence angle
 80 degrees

x ray scanner in airport

airport x ray scanners

networklamp

Work area

work shop

certifications

case showexhibition pictureexhibition

Kwait Exhibition

company

packagePacking ane deliverypacking

Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).
Delivery time
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.


Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Dual

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki