Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Dual > Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna
  • Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

Pengimbas Koper X-ray Werna Werna Warna

    Unit Price: USD 4500 - 5400 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-5030C

Tunnel Size: 500 (W) * 300 (H) Mm

Rated Power: 400W

Rated Load: 100kg (evenly Distributed)

Conveyor Height: 76CM

Transmission Mode: Motor Plus Track Belt

Conveyor Thickness: 2.0mm

Transport Speed: Standard 0.22M/S, Adjustable Speed

Radiation Direction: Bottom Illumination

PENETRATION: 34mm Thick

Product Volume: 168*83*122CM

Additional Info

Packaging: Kasus kayu

Produktivitas: 100

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Peralatan screening keamanan sinar-X digunakake ing bandara, stasiun sepur, stasiun bis, bangunan pemerintah, kedutaan, pusat konvénsi, pusat pameran, hotel, mall, acara utama, kantor pos, sekolah, logistik, pamriksan industri lan papan liyane. Ciri lan konfigurasi model: Kabeh bagean sing diimpor, gambar sing jelas, kekuwatan penembus sing kuat, umur layanan dawa, nggunakake standar internasional paling anyar. Peralatan ngrampungake pemeriksaan kanthi nggunakake sabuk sing nggawe koper menyang lorong pengawasan sinar X. Koper menyang titik X-ray kanggo mungkasi sensor deteksi paket, sinyal ndeteksi dikirim menyang bagean kontrol sistem ngasilake sinyal pemicu sinar X,. Sawise sekumpulan balok berbentuk penggemar X-ray sing ngliwati barang-barang sing ana ing sabuk, sinar-X diserep dening barang-barang sing dirampas, pungkasane, detektor semikonduktor semikonduktor dual-energi dipasang ing saluran kasebut. X-ray menyang sinyal liwat detektor, sinyal lemah kasebut digedhekake lan dikirim menyang kothak pangolahan sinyal kanggo pangolahan luwih lanjut.

General Specification
Tunnel size
 500 (W) * 300 (H) mm
Rated power
 400W
Rated load
 170kg (evenly distributed)
Conveyor height
 76CM
Transmission mode
 motor plus track belt
Conveyor thickness
 2.0mm
Transport speed
 standard 0.22M/S, adjustable speed
Radiation direction
 bottom illumination
Penetration
 34-38mm thick
Penetration resolution
 34AWGΦ0.160mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 140-160KV/0.3mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
 280Kg
Product volume
 168*83*122CM
Ray beam divergence angle
 80 degrees

baggage scanner conveyor

evolve baggage scanner

airport baggage scanner for sale

networklamp

Work area

Work HouseWork


certifications

case showexhibition pictureexhibition

Kwait Exhibition

company

work cornerworkhouse

packagePacking ane deliverypacking

Kabeh scanner bagasi X-ray dibungkus ing karton lapis ekspor standar. Iki bisa diangkut nganggo udhara, segara, dharat utawa ekspres (umpamane DHL, UPS).
Delivery time
Umume, kita duwe saham. Ing saham, kita bisa ngirim barang sawise konfirmasi pesenan ing dina sing padha. Yen kuantitas pesenan gedhe banget, bukak manajer bisnis online kanggo nemtokake wektu pangiriman.


Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Dual

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki