Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > Round Scanner Kepala Genggam Scanner
Round Scanner Kepala Genggam Scanner
Round Scanner Kepala Genggam Scanner
Round Scanner Kepala Genggam Scanner
Round Scanner Kepala Genggam Scanner
Round Scanner Kepala Genggam Scanner
  • Round Scanner Kepala Genggam Scanner
  • Round Scanner Kepala Genggam Scanner
  • Round Scanner Kepala Genggam Scanner
  • Round Scanner Kepala Genggam Scanner
  • Round Scanner Kepala Genggam Scanner

Round Scanner Kepala Genggam Scanner

    Unit Price: USD 5 - 9 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-2002

Certification: Other, ISO, CE

Customized: Customized

Application: Other, Factory, Public Area, Examination Room

Alarm Form: Sound and Light Alarm

Alarm Indication: Audio Alert And LED Indicator And Vibration

Sensitivity: <5cm

Power Supply: 9V Fold Battery(6F22ND)

Quiescent Current: <11.0mA

Operation Current: Audio And LED<56mA,Vibration<90mA

Body Size: 420*145*40mm

Net Weight: 218g

Gross Weight: 330g

Color Box Size: 445*155*50mm

Package Size: 48.5*33*46cm

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Deskripsi Produk

MCD-2002 digunakake kanggo keamanan bandara, stasiun, pelabuhan, pakunjaran, adat, polisi, wewatesan keamanan dll departemen keamanan; Pemeriksaan kualitas obat, pangan, sistem komersial dll;

lan priksa manawa ana barang berharga (kayata pabrik digawe emas lan perak) lan panggonan penting (kayata: olah raga olahraga, KTV, etc). Mal lan prasaja, kepala detector babak bisa nemtokake lokasi logam, digunakake kanggo kayu, sekolah, utawa pabrik ing ngendi ora perlu mriksa keamanan sensitivitas dhuwur


Fitur:

1, saklar siklus kanggo ngganti weker swara lan weker geter
2, sensitivitas dhuwur, bisa ndeteksi logam ferrous lan nonferrous. Gampang kanggo nggunakake lan ngatur.

3. Swara (utawa geter) lan weker lampu bebarengan kanggo ndeteksi logam
4, rasio alarm baterei alkali 10% -15%, bisa bisa kanthi luwih saka 40 jam.
5, Sampeyan bakal otomatis ngaktifake weker yen baterei ing stasiun undervoltage.

hand held metal detector description


MCD-2002 Hand Held Metal Detector

hand held metal detector course

hand held metal detector company

certifications

Kwait Exhibition


packagePacking ane deliverypacking


Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki