Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > High Sensitivity Handheld Metal Detector
High Sensitivity Handheld Metal Detector
High Sensitivity Handheld Metal Detector
High Sensitivity Handheld Metal Detector
High Sensitivity Handheld Metal Detector
High Sensitivity Handheld Metal Detector
  • High Sensitivity Handheld Metal Detector
  • High Sensitivity Handheld Metal Detector
  • High Sensitivity Handheld Metal Detector
  • High Sensitivity Handheld Metal Detector
  • High Sensitivity Handheld Metal Detector

High Sensitivity Handheld Metal Detector

    Unit Price: USD 6.5 - 9 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-2008

Certification: Other, ISO, CE

Customized: Customized

Application: Other, Factory, Public Area, Examination Room

Alarm Form: Headphone Alarm

Alarm Indication: Audio Alert And LED Indicator And Vibration Can Work Together,wirh

Quiescent Current: <50MA

Power Supply: 9v Fold Battery(6F22ND),can Connect With Charger

Net Weight: 330g

Sensitivity: >=7cm(for A 20mm Diameter Steel Ball)

Body Size: 410 * 80 * 40mm

Package: Carton Case(25/ctn)

Warranty: 1 Year

Use: Security Hand Held Metal Detector

Style: High Quality Hand Held Metal Detector

Additional Info

Packaging: Karton

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 1000 pieces

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 8543709100

Port: Yantian,Shekou

Deskripsi Produk

Detektor logam MCD-2008 minangka alat sing migunani kanggo nyukupi persyaratane industri keamanan. Sampeyan bisa digunakake kanthi akeh ing panelusuran awak kanggo senjata nyerang ing kontrol wong akeh, bandara lan wewatesan keamanan, mriksa bolong kanggo obyek logam lan ing ngendi wae sing didhelikake logam perlu dideteksi. Prodhuk iki akeh digunakake ing bandara, zona industri, bangunan pemerintah, sekolah, rumah sakit, papan pertemuan, olah raga, lan liyane. Alat kasebut bakal bunder nalika logam target dideteksi. Kanthi sensitivitas deteksi dhuwur kanggo ndeteksi koin 25 sen. swara sing diukur bisa uga dirungokake, lan swara cendhak bisa dirungokake nalika target cilik diukur. Kajaba iku, baterei nikel sing bisa diisi ulang bisa digunakake minangka sumber daya sing kapisah. Lan ngisi baterei ing detektor. (Bakal cocog karo pangisi daya darmabakti).

hand held metal detector ratings

advantages of hand held metal detector

hand held metal detector course

hand held metal detector company

certifications

Kwait Exhibition

Kuwait Exhibitionwork corner

packagePacking ane deliverypacking


Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki