Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
  • Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
  • Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
  • Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
  • Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
  • Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
  • Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9
  • Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9

Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9

Deskripsi Produk

Kendaraan Anyar Ing Scanner kanggo Mobil MCD-V9

Ing Sistem Surveillance / Inspeksi Kendaraan (UVSS / UVIS)

Model: MCD-V9

Ngakses kontrol keamanan kanggo kendaraan ing lokasi sing penting: bandara, bangunan pamaréntah, pakunjaran, depo bank, zona militèr, pelabuhan laut, kantor polisi, adat istiadat, kontrol wewatesan, pos pemeriksaan parkir mobil ing pos pemeriksaan stasiun puluhan penting, Checkpoints kanggo mlebu lan metu kendaraan nekani Konferensi.

UVSS / UVIS minangka tujuan anti-terorisme

Spesifikasi:

Komponen Pengoperasian Kendaraan Mobil

1. Sensor: CCD pindai baris

2. Resolusi: 2048

3. Lampu Sumber: LED

4. Ing Interface Transmission Transmisi Data Kendaraan: 100 / 1000M Ethernet

5. Ukuran: 550mm x 360mm x 85mm

6. Operating Temperature Range: -10 degree to +60 degree

7. Power Supply: 24VDC, 5A

8. Proteksi Lingkungan Tingkat: IP68

Power lan Scene Video Server

 

1. Input Video Pemandangan: 2 saluran

2. Resolusi Video Pemandangan: CIF utawa 4CIF

3. Data Interface: 100M Ethernet

4. Power Supply: 220VAC, 150W

Perusahaan kita:

Certifications:

Layanan kita:

Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki