Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
  • Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
  • Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
  • Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
  • Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C
  • Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C

Walk Through Metal Detector Door Frame Detector MCD-500C

Deskripsi Produk

MCD-500 6/18 DETECTION ZONE BIG LCD LAYANAN WALKTHROUGH

MCD-500 Walk Through Metal Detector

MCD-500 BODY SCANNER dikarepake kanggo ekspor pintu keamanan,

Iku karo tahan api, anti banyu, lan shockproof,

Weker multi-zona, tampilan panel LCD, Menu Inggris sakabehe,

Iki lumaku liwat jinis detector logam bisa prestore telung jinis model beda,

Pintu iki dibagi wong kanthi zona 6/18, sensitivitas sing luwih apik,

Nalika awak manungsa nggawa barang logam bisa didadekake liwat piranti weker, bisa kanthi nyata ndeteksi wong utawa tas tangan ing obyek logam utawa obyek logam, kayata maneka alat kontrol, senjata, produk logam, produk elektronik lan logam liyane artikel, etc, digunakake kanggo nindakake pengawasan safety, pemeriksaan anti-kecurian alat efektif, utamané digunakake ing lembaga pemerintah, organisasi keamanan umum, penuntutan, pengadilan, pakunjaran, pusat tahanan, adat istiadat, bandara, stasiun, stadion, pameran, hiburan, papan kumpul gedhe, lan liya-liyane, uga perangkat keras, elektronika, perhiasan, militer, pabrik Mint utawa bisnis.

Fitur Utama:

· Posisi sing tepat: distribusi rata-rata saka enem wilayah deteksi independen kanggo ndeteksi target

· Iki lumaku liwat logam detector kanthi fungsi anti banyu, shockproof.

· Kanthi operasi remot, saengga luwih gampang kanggo klien operate,

· Papat pasangan emisi infra merah lan panrima kanggo nyegah cacahing wuta.

· Swara lan cahya sabanjure weker, panel LCD panel

Totally English menu,

· Desain modular: instalasi gampang lan gampang ngurus kegagalan.

· Fungsi diagnosa dhéwé: prosedur self-diagnostic, self-diagnostic test,

· Teknologi mikropemproses: kontrol luwih fleksibel, panel kontrol bisa ngetrap kabeh paramèter sing standar kanggo cocog syarat kedhaftar

· Desain sirkuit komplek, piranti infra merah, identifikasi otomatis komputer, kanthi efektif bisa ngurangi tindak pidana palsu lan ngilangi

· Sistem panyaring sinyal digital DSP: nduweni kemampuan campur tangan anti-elektromagnetik sing apik banget lan tahan kuat kanggo nyentuh, saengga bisa nangani pasang surut

· Sensitivitas sing bisa disetel: Saben wilayah deteksi nduweni 100 tingkat sensitivitas mbutuhake panyesuaian sing cocog karo sensitivitas deteksi sing cocok.

· Bisa kanthi otomatis ngukur lan nampilake campur tangan lingkungan sekitar supaya bisa milih situs instalasi.

· Setelan sing dilindhungi tembung sandhi: Mung ngidini profesional kanggo ngowahi parameter

· Cocog karo standar safety internasional sing saiki, panggunaan teknologi emisi medan magnet sing lemah, ora duweni karusakan kanggo pacemaker nyandhang Wong, wanita ngandhut, disket, kaset video dll.

Parameter teknis

· Standar: "GB 15210-1994. Loro-pinto logam detektor pintu umum kondisi teknis" standar nasional.

· Prosedur deteksi: 100 pratelan sensitivitas bisa dibutuhake ing macem-macem kesempatan kanggo ketemu kanthi kapisah.

· Safety dasar: memenuhi persyaratan GB4793.

· Safety pribadi: Nisfu NILECJ-0601.

· Liwat tarif: luwih saka 60 yuta / menit.

· Daya: 220V / 110V AC, 50 / 60Hz.

· Daya: 35VA.

· Lingkungan kerja: -10 ° C ~ 45 ° C, ≤ 95% RH.

Ukuran sakabehe: 2220 mm (dhuwur) × 820 mm (jembar) × 500 mm (jero).

· Ukuran Kanal: 2000 mm (dhuwur) × 700 mm (jembar) × 500 mm (jero),

Sertifikasi

Kanthi Certification System Quality ISO9001: 2008

Pabrik kita ana ing sangisoré Enterprise Support Pemerintah Guangdong

Kanthi Impor lan Ekspor Kanan

CE sertifikasi

Kanthi Laporan Pemeriksa Keamanan Cina

Fungsi:


Walkthrough Metal Detector bisa gampang ndeteksi senjata, kayata piso lan gun, lan artikel logam sing diselehake ing awak manungsa.




Packaging & Shipping

Packaging Detail: carton box packing, 2ctn / set.delivery weight: 90kg / set

Detail Pengiriman: ing 3 dina sawise njupuk pembayaran

Informasi Perusahaan

Layanan kita

Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki