Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
  • Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
  • Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
  • Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
  • Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
  • Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo
  • Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo

Ekspor bagasi bagasi X-Ray Ekspor kargo

Deskripsi Produk

X-Ray scanner bagasi Ekonomis lan terjangkau MCD-5030A mesin sinar-X pengawasan

-ray baggage scanner inspector stations x-ray baggage scanner

yaiku Scanner Inspeksi Bagasi Aireport

Parameter Produk:

1. Cara Mendeteksi: Ndeteksi X-Ray Bollom-nduwur terang

2. Trowongan Ukuran: 500 (W) * 300 (H) mm

3. Conveyor Speed: 0.22m / s

4. Conveyor Max Load: 150kg

5. Dosis inspeksi tunggal: < 1.5uGy

6. Resolusi Wire: garis logam 0.1mm

7. Penetrasi Steel: garis logam 34MM

8. Radiasi bocor maksimal: <0.05uGy / jam

9. Daya sistem: 220AVC / 50Hz

10. Power wastage: 1.0KW (Max)

11. Kebisingan: < 65 dB

12. Operating Temperature: 0 ℃ ~ 45

13. Penyimpanan suhu: -20 ℃ ~ 60

Fitur lan Aplikasi:

Sinar-X liwat pengawasan, sing nuduhake obyek interior logam kanthi layar LCD. Applied to produk inspeksi pabrik lan institusi keamanan. Kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik dolanan, pengadilan lan stasiun, uga aktivitas keamanan tas.

Shenzhen MCD Electronics CO., Ltd , didegaké ing taun 2005, setya marang pengembangan lan produksi produk keamanan; fokus ing mbangun merek MCD lan nyumbangake kontribusi marang pasukan Keamanan China .

 

Fitur khusus:


1) Antarmuka jaringan: Bisa nyambungake LAN, lan ndhukung pamriksa multi-terminal kanggo bagasi ing wektu sing padha.


2) Kontrol x-ray safety: Sinar X ditransmisikan ing kontrol otomatis, ngindari kesalahan.  

3) Kontrol shutdown siji-tombol: Cukup muter tombol kanggo nutup mesin; iku safety, gampang lan trep.


4) Desain perlindungan lingkungan: Perlengkapan pelindung ing tempayan ireng kanggo nyegah polusi timbal.


5) Desain energi sing disimpen: mesin bisa mriksa trowongan kanthi otomatis kanggo ndeleng apa obyek sing ana. Sabuk conveyor bakal diluncurake mung nalika ana obyek kasebut. Yen ora, ora mlaku.


6) Operasi gampang lan Operasi gampang: nawakake antarmuka antarmuka pangguna.


7) Panyimpenan Super gedhe: 1,000,000 gambar kanthi wektu nyata

Hubungi kita:

Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.

TAMBAH: 4F, ​​NO.7 BLDG, Zona Industri Chunhu, Desa E'gongling, Pinghu, Longgang Distrik, Kota Shenzhen, RRC  
Situs web:
 
Tel: +86 755 8467 6682
Fax: +86 755 2845 9832  

Langit: +86 18938675413 /
WeChat: hongxy18938675413
Cell:
+0086 18938675413 / WhatsApp: +0086 18938675413

 

Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki