Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
  • tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
  • tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
  • tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
  • tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2
  • tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2

tangan nyekel detektor logam kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B2

Deskripsi Produk

Pemindai bagasi sinar X

Pengawasan penetrasi sinar X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake panggonan sing ora katon ing mata telanjang. Ditrapake kanggo produk inspeksi pabrik lan pemeriksaan keamanan publik saka instansi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik dolanan, pengadilan, stasiun, lan tas keamanan.

Lumaku liwat logam detector

Tahan api, kalis air, lan shockproof. Sampeyan bisa nemtokake lokasi logam sing mlaku liwat wong. Utamané dirancang kanggo pabrik, Area pameran kanggo pamriksa ruangan, kayata hardware lan Produsen Elektronik mriksa yen wong nyolong logam, utawa aplikasi kanggo acara umum, mriksa wong yen njupuk senjata kulit.

Tangan dianakaké alat logam

Tangan dianakaké Metal Detector dirancang kanggo
nylametake sekolah-sekolah sing aman,
ruang sidang, fasilitas koreksi, olahraga
acara, bisnis, klub wengi, bar lan liyane
wilayah umum lan acara.
Product parameters




Product name
MCD-3003B2



Dimensions
415*90*45mm



Working current
Less than 50MA



Net weight
407g



Power supply
9 volt square battery (6F22ND) with low voltage indication function, external charger (charger optional)



Detection sensitivity
Detecting RMB one yuan coin



Package dimensions
50*27*45cm



Alarm mode
Vibration and sound and light synchronization alarm



Technical standard




The company has passed ISO9001:2008 quality management system certification.




Products passed the EU CE certification




Strictly implement the national standard GB12899-2002. General technical specifications for hand-held metal detectors




Basic safety: meet the requirements of GB4793




Safety in life: meeting the NILECJ-0601 standard




Radiation reference EN50081-1 standard




Features and application range




All are made of imported high-quality components, high detection precision, stable performance, durable, simple operation, light and beautiful appearance, sound is crisp and loud, with power-on and detection alarm lights and automatic sound and light conversion function, with a quick reset button. It is mainly used in places where metal detection is required, such as security metal anti-theft inspection, examination room, school to prevent the use of communication tools for cheating inspection, and unspecified metal detection sites.




Image display




Product detail presentation




Sensitivitas dhuwur, deteksi akurat
Kabeh digawe saka komponen kualitas apik sing diimpor, katon cahya lan ayu, akurasi deteksi dhuwur, kacepetan cepet, swara asri lan swara, lan operasi iku gampang.

Gerakan pindho Tombol pindai

Buzzer buzzer lan vibration sing dibangun ing loro mode, lampu weker lan swara lan konversi otomatis cahya, pituduh kaping pindho, lan karo tombol reset banget.

Urip baterei panjang, konsumsi daya sing kurang

Promosi tegangan rendah, fungsi pangisi daya njaba, karya pangayoman lingkungan kanggo nyuda polusi lingkungan
Shockproof lan tahan lama
Plastik engineering sing ditemtokake, digabungake karo desain detail manungsa kanggo ningkatake urip
Detection distance description




Applicable scene




Strictly control from design, production, inspection and delivery




Qualification certificate




Exhibition display




Kuwait Exhibition, Kanada
Shenzhen Mei Chuang Dacheng Security Inspection Equipment Co, Ltd, sawijining perusahaan inspektur keamanan sing dikenal ing China, perusahaan pendukung saka Pemerintah Provinsi Guangdong, lan perusahaan inovasi independen ing Shenzhen. Saiki, ana luwih saka 30 divisi cabang lan distributor ing negara, sing fokus ing pengembangan lan produksi peralatan inspeksi keamanan. Lan dodolan minangka salah sawijining perusahaan terkemuka.
Panitia keamanan umum ditembak
Shenzhen Meichuang Dacheng Security Inspection Equipment Co, Ltd utamané nyiptakake mesin sinar-X, pintu keamanan, detektor logam tangan, cermin inspeksi kendaraan, detektor logam pangan, detektor logam lemah, detektor keselamatan cair, detektor (obat-obatan) peralatan anti-cidra ing ruangan pamriksan, lan liya-liyane. Alat inspeksi keamanan Meichuangcheng digunakake ing: pemerintah pusat, institusi riset ilmiah nasional, bandara, pengadilan, procuratorates, penjara, pusat tahanan, keamanan publik, unit militer, acara gedhé, pameran olahraga, dalan lan jalur karéta api, terminal stasiun, pelabuhan adat, Pemeriksaan keamanan ing panggonan umum kayata kedutaan, wisata, lan tempat hiburan.
Our Company




Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane. Produk kasebut wis liwati Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Pusat Penguji Mutu Produk Keamanan Publik Nasional. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan entuk lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra sing paling apik kanggo pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.
sudut bengkel
Sudut kantor
sudhut zona tuwa produk rampung
Packing & Delivery




Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).
Delivery time




Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.

Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki