Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
  • tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
  • tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
  • tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
  • tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1
  • tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1

tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1

Deskripsi Produk

tangan nyekel logam detektor kanthi sensitivitas dhuwur MCD-3003B1






Pengenalan Produk



Pemindai super MCD-3003B1 minangka tangan dhuwur ing tangan sing nyekel detektor logam

dirancang kanggo memenuhi syarat-syarat sing tepat saka industri keamanan.

Panyahlian khusus bakal kalebu panelusuran awak kanggo nyerang senjata ing kontrol wong akeh,

bandara lan wewatesan, mriksa parcel lan surat kanggo obyek logam lan ing ngendi wae

sing didhelikake logam perlu dideteksi.





Parameter Produk



1.Alarm Indikator: Tandha audio lan indikator LED lan getaran


2.Sensitivitas: ≥5cm (kanggo RMB siji YUAN koin)


3.Power Supply: baterai 9V lipat (6F22ND) bisa nyambung karo recharger, (57125494, recharger opsional opsional)


4. Saiki saiki: <7mA


5. Operasi saiki: Audio lan LED <47mA, Getaran <103mA


6. Ukuran Ukuran: 410 * 85 * 45mm


7.Net Bobot: 356g Bobot Bobot: 440g


Ukuran 8.Color kotak: 425 * 100 * 55mm


9.Paket Ukuran: 51 * 28 * 45cm (25pcs / karton, 12kg / karton)




Fitur lan Aplikasi



Tangan dianakaké Metal Detector sing dirancang kanggo njaga wilayah sing sensitif kaamanan kaya sekolah, ruang sidang,

fasilitas koreksi, acara olahraga, bisnis, klub wengi, bar lan wilayah umum lan acara liyane.





Perusahaan kita



Sertifikasi




Layanan kita



Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki