Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S
Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S
Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S
Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S
Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S
  • Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S
  • Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S
  • Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S
  • Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S

Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo dijual MCD-V6S

Deskripsi Produk

sale panas sing nyata ditrapake ing sistem kamera kendaraan / Sistem Inspeksi Kendaraan kanggo didol

Spesifikasi teknik:

Kamera kalis air

  1. Ukuran: 23x50mm
  2. Pipa fleksibel: 500mm
  3. Casing kamera: stainless steel 304
  4. Lensa kamera: biru nilam
  5. Ukuran sensor: 1/4 inci
  6. 6.Senor piksel: PAL di 720x576 / NTSC: 720x480
  7. Lens katon sudut: 120 °
  8. Sudhut kamera nyisihake: amba kasepakatan
  9. Sumber cahya kamera: 12 LED
  10. Standar kalis air: IP68
  11. Tegangan digunakake: DC 12V
  12. Nganggo arus: 100mA
  13. Rod max dawa: 3.1m
  14. Temperatur: -10-50 ° C

Layar LCD:

  • Ukuran LCD: 4.3-inch, 16: 9
  • Resolusi: 480 * 320 * RGB
  • Daya listrik: 5V / DC
  • SNR: 85dB
  • USB: 2.0 (kacepetan)
  • Output: 20Hz-20kHz


Fitur:

  • Kamera selang fleksibel fleksibel, cocok kanggo sudut sing beda-beda lan acara khusus
  • Dilengkapi layar muter 4.3 inci tampilan layar multimedia, nampilake luwih cetha
  • Kanthi tambahan infra lampu bisa digunakake kanggo panggonan sing peteng utawa dienggo ing wayah wengi
  • Pipa jinis jinis kanthi operasi siji-siji kanggo ngganti dhuwur

Aplikasi:

Gunakake kanggo mriksa car / table / ing kursi utawa wadhah lan acara-acara khusus liyane yen padha normal, keamanan / anti-terorisme / sawise urip alat gempa lindhu

Sertifikasi

Dhaptar pengepakan:

  1. Kamera
  2. Stretch rod
  3. Aluminium-alloy case
  4. Kotak baterei
  5. Layar LCD 4.2-inch
  6. Nggawe-panci sing bisa diatur
  7. Sinyal kabel
  8. Konektor sinyal sirah kamera
  9. Pengisi daya 12.6V / 1000mA
  10. 5V / 360mA pangisi daya

Layanan Kita

 

Kualitas:

  1. Kaping pisanan, kita janji yen kabeh produk sing anyar .
  2. Kapindho, kita duwe   kualitas dititi-priksa sadurunge ninggalake pabrik , kalebu nanging ora diwatesi karo spesifikasi, tampilan, fungsi, paket, aksesoris lan liya-liyane.
  3. Katelu, kita paket produk dening kualitas apik karton utawa kayu kayu e kanggo mesthekake lengkap lan kurang kiriman.
  4. Yen sampeyan duwe masalah nalika nampa produk, tulung hubungi tim aftersales kita.

Shipping:

  1. Kita mung ndhukung perusahaan Ekspres sing misuwur ing donya (EMS, DHL, UPS, FedEx dll.), Luwih cepet lan luwih aman dening perusahaan penerbangan, kajaba detektor jarak jauh sing nyetel baterei (TX-MPI, VR1000BII, VR Long Range King). Kanggo ngurangi biaya pengiriman, artikel ukuran gedhe (Walk Through Metal Detector, X Ray Baggage Scanner, Detector Metal Needle dll) bakal dikirim kapal laut.

Warranty:

  1. Ing sajrone sasi, yen sampeyan ora puas karo prodhuk utawa prodhuk rusak (Ora digawe buatan), sampeyan bisa ngganti tanpa syarat. Biaya kapal bali ing akun panuku.
  2. 12 wulan babar pisan   kanggo kabeh aksesori lan layanan seumur hidup. Online instruksi lan latihan video kasedhiya

Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki