Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
  • cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
  • cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
  • cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
  • cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300
  • cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300

cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300

Deskripsi Produk

cuaca-bukti 6 zona gerbang gerbang gerbang archway MCD-300

Gambaran Produk

Pambuka Produk:

Iki Metal Detector Walkthrough Waterproof Iki minangka pintu keamanan kanggo ekspor,   sing digawe saka materi Papan geni sing diimpor lan nduweni manfaat khusus cahya   bobot lan tahan banyu.

Lan kanthi medan elektromagnetik, nalika wong lumaku   detektor logam tahan banyu iki ,

artikel logam kaya alat kontrol variou, senjata,   produk logam, produk elektronik

lan barang-barang logam liyane bakal njelajah. Sawise iku   ndeteksi barang logam bakal menehi weker.

Fungsi Produk:

1.Bentuk rancangan sirkuit digital lan analog kanggo njamin pengujian luwih stabil lan   iso dipercoyo

2.Using paduan kualitas dhuwur lan bahan khusus, anti banyu, tahan api lan shockproof

3. Lampu LED sing gedhe banget ing ngarep lawang kanggo nampilake area logam sing dideteksi

4.Singet lan weker lampu ing wektu sing padha, volume weker bisa luwes

5.Sensitivitas banget wilayah bisa disetel independen

6. Lalu lintas cerdas lan alarm weker

7. Dilindhungi password, mung ngidini profesional kanggo operate

8. Ngilangke daur ulang kanggo ngurangi campur tangan kanggo ngilangi bintik-bintik buta

9.Based ing sistem operasi teknologi pangolahan informasi digital

10.Pengendali digital sing bisa disetel kanggo mbisakake pirang-pirang lawang keamanan bisa uga   wektu

Parameter Produk:

Detection Zone

 6 zone

Sensitivity

 0-99 adjustable

 Alarm way

 Audio Alert,and LED Location lamp work at the same time

Dispaly way  8 status led dispaly
waterproof  The main body with waterproof function
Power  220V AC,50/69HZ
Power wastage  35W
Operation Temperature -10℃ to +45℃ 

Tunnei size

 200(L)*70(W)*56(H)cm
Dimension  222(L)*80(W)*67(H)cm
Net weight  55/kg
Gross weight  60.5kg

Fitur lan Aplikasi:

Weker tahan api, anti banyu, lan shockproof.multi-zona. bisa persis ndeteksi   lokasi logam

sing lumaku liwat wong njupuk.Especially dirancang kanggo   pabrik, pameran Area kanggo ruangan

cek, kayata hardware lan elektronik   Produsèn mriksa yen personsteal ing logam,

utawa Apply for Events umum gedhe , mriksa wong, yen njupuk senjata kulit

Rincian Gambar

Profil Perusahaan

Jumlah saka Meichuang, Kejujuran nuduhake kabeh jagad

Didegake taun 2005

* Kanthi luwih saka 300 wong, ing antarané R & D 15 staf, QC 22 wong)

* Produk utama: Detektor logam genggam, Detektor logam pangan, Detektor logam underground,

Ing ngisor iki sistem panelusuran VehicleWalkthrough logam detector gapura, scanner bagasi x-ray,

* Pasar utama: Afrika, Amerika Selatan, Eropa Timur, Asia Tenggara, Timur Tengah dll.

* Sertifikat: ISO9001: 2008, CE, RoHS, FCC, SONCAP

* Area: 12.000 meter persegi

* Annual sales turnover saka 2014: USD20million

Sertifikasi

Nuduhake Perdagangan

Jumlah saka MCD, Kejujuran nuduhake kabeh jagad

Sugeng rawuh ing Shenzhen MCD Electronics Co.Ltd

Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki