Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > MCD-5030A Bagasi Airport Checked
MCD-5030A Bagasi Airport Checked
MCD-5030A Bagasi Airport Checked
MCD-5030A Bagasi Airport Checked
MCD-5030A Bagasi Airport Checked
MCD-5030A Bagasi Airport Checked
  • MCD-5030A Bagasi Airport Checked
  • MCD-5030A Bagasi Airport Checked
  • MCD-5030A Bagasi Airport Checked
  • MCD-5030A Bagasi Airport Checked
  • MCD-5030A Bagasi Airport Checked

MCD-5030A Bagasi Airport Checked

Deskripsi Produk

Pemindai bagasi sinar X

Pengawasan penetrasi sinar X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake panggonan sing ora katon ing mata telanjang. Ditrapake kanggo produk inspeksi pabrik lan pemeriksaan keamanan publik saka instansi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik dolanan, pengadilan, stasiun, lan tas keamanan.

Lumaku liwat logam detector

Tahan api, kalis air, lan shockproof. Sampeyan bisa nemtokake lokasi logam sing mlaku liwat wong. Utamané dirancang kanggo pabrik, Area pameran kanggo pamriksa ruangan, kayata hardware lan Produsen Elektronik mriksa yen wong nyolong logam, utawa aplikasi kanggo acara umum, mriksa wong yen njupuk senjata kulit.

Tangan dianakaké alat logam

Tangan dianakaké Metal Detector dirancang kanggo
nylametake sekolah-sekolah sing aman,
ruang sidang, fasilitas koreksi, olahraga
acara, bisnis, klub wengi, bar lan liyane
wilayah umum lan acara.
General Specification

Tunnel size
 500 (W) * 300 (H) mm
Rated power
 300W
Rated load
 100kg (evenly distributed)
Conveyor height
 70CM
Transmission mode
 motor plus track belt
Conveyor thickness
 2.0mm
Transport speed
 standard 0.22M/S, adjustable speed
Radiation direction
 bottom illumination
Penetration
 14mm thick
Penetration resolution
 32AWGΦ0.202mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 80KV/0.6mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
 160Kg
Product volume
 150*75*115CM
Ray beam divergence angle
 80 degrees
Equipment noise level
 <55db
Pass rate
 720 / h ~ 1500 / h
Leakage current
  <0.5mA
Cooling
 Sealed circulating oil cooled, 100
Work cycle
 full cycle, need to be cooled
Rated voltage
 AC 220V 50HZ (±10%)
Film Safety
 ISO1600 Film Safety
Working temperature / humidity
 -10 ° C ~ 45 ° C / 20% -95% (non-condensing)
Storage temperature / humidity
 -20 ° C ~ 60 ° C / 20% -95% (non-condensing)
Image processing system




1.X-ray Sensor: L-shaped photodiode array (monoenergetic), 12bit deep
2.Monitor:High resolution color, LCD accord, 19inch
3.Image Processing: Edge enhancement, image strengthening, image lightening,
   reducing darkening, image returning, image retrieval.
4.Image Grey Level: 4096
5.Image Max Resolution: 1024*1280 pixel.
6.Image Processing: 24bit for processing real time.
7.Image Storage: Storage 200000 pictures in real time.
8.Zones& Zoom: 1-9 image regions, 2, 4, 8, 16 times enlarge, whole screen
    continuous observation.














Image display





Product detail presentation




Mbusak gambar
Logam, cairan, tas, lan liya-liyane
Busak bédané
Antarmuka jaringan, bisa nyambung menyang LAN, sawetara terminal mriksa bagasi ing wektu sing padha
Keamanan lampu sinar-X, kontrol emisi otomatis, ngindari emisi palsu
Prasaja lan trep kanggo operate, karo pulleys, gampang mriksa mesin keamanan kapan wae, ora ana papan
Workshop scene real shot





Kuwait Exhibition, Kanada
Shenzhen Mei Chuang Dacheng Security Inspection Equipment Co, Ltd, sawijining perusahaan inspektur keamanan sing dikenal ing China, perusahaan pendukung saka Pemerintah Provinsi Guangdong, lan perusahaan inovasi independen ing Shenzhen. Saiki, ana luwih saka 30 divisi cabang lan distributor ing negara, sing fokus ing pengembangan lan produksi peralatan inspeksi keamanan. Lan dodolan minangka salah sawijining perusahaan terkemuka.
Panitia keamanan umum ditembak
Shenzhen Meichuang Dacheng Security Inspection Equipment Co, Ltd utamané nyiptakake mesin sinar-X, pintu keamanan, detektor logam tangan, cermin inspeksi kendaraan, detektor logam pangan, detektor logam lemah, detektor keselamatan cair, detektor (obat-obatan) peralatan anti-cidra ing ruangan pamriksan, lan liya-liyane. Alat inspeksi keamanan Meichuangcheng digunakake ing: pemerintah pusat, institusi riset ilmiah nasional, bandara, pengadilan, procuratorates, penjara, pusat tahanan, keamanan publik, unit militer, acara gedhé, pameran olahraga, dalan lan jalur karéta api, terminal stasiun, pelabuhan adat, Pemeriksaan keamanan ing panggonan umum kayata kedutaan, wisata, lan tempat hiburan.

Delivery time




Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.

Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki