Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > X ray inspeksi mesin panas model
X ray inspeksi mesin panas model
X ray inspeksi mesin panas model
X ray inspeksi mesin panas model
X ray inspeksi mesin panas model
X ray inspeksi mesin panas model
  • X ray inspeksi mesin panas model
  • X ray inspeksi mesin panas model
  • X ray inspeksi mesin panas model
  • X ray inspeksi mesin panas model
  • X ray inspeksi mesin panas model

X ray inspeksi mesin panas model

Deskripsi Produk

Bandara, pameran X ray machine hot model MCD-5030 digunakake pemindaian bagasi x-ray kanggo Advertisement



Parameter Produk:



1. Cara Mendeteksi: Ndeteksi X-Ray Bollom-nduwur terang


2. Trowongan Ukuran: 500 (W) * 300 (H) mm


3. Conveyor Speed: 0.22m / s


4. Conveyor Max Load: 150kg


5. Dosis inspeksi tunggal: < 1.5uGy


6. Resolusi Wire: garis logam 0.1mm


7. Penetrasi Steel: garis logam 34MM


8. Radiasi bocor maksimal: <0.05uGy / jam


9. Daya sistem: 220AVC / 50Hz


10. Power wastage: 1.0KW (Max)


11. Kebisingan: < 65 dB


12. Operating Temperature: 0 ℃ ~ 45


13. Penyimpanan suhu: -20 ℃ ~ 60



Fitur lan Aplikasi:



Sinar-X liwat pengawasan, sing nuduhake obyek interior logam kanthi layar LCD. Applied to produk inspeksi pabrik lan institusi keamanan. Kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik dolanan, pengadilan lan stasiun, uga aktivitas keamanan tas.



Perusahaan kita:


Shenzhen MCD Electronics CO., Ltd , didegaké ing taun 2005, setya marang pengembangan lan produksi produk keamanan; fokus ing mbangun merek MCD lan nyumbangake kontribusi marang pasukan Keamanan China .



Fitur khusus:


1) Antarmuka jaringan: Bisa nyambungake LAN, lan ndhukung pamriksa multi-terminal kanggo bagasi ing wektu sing padha.


2) Kontrol x-ray safety: Sinar X ditransmisikan ing kontrol otomatis, ngindari kesalahan.


3) Kontrol shutdown siji-tombol: Cukup muter tombol kanggo nutup mesin; iku safety, gampang lan trep.


4) Desain perlindungan lingkungan: Perlengkapan pelindung ing tempayan ireng kanggo nyegah polusi timbal.


5) Desain energi sing disimpen: mesin bisa mriksa trowongan kanthi otomatis kanggo ndeleng apa obyek sing ana. Sabuk conveyor bakal diluncurake mung nalika ana obyek kasebut. Yen ora, ora mlaku.


6) Operasi gampang lan Operasi gampang: nawakake antarmuka antarmuka pangguna.


7) Panyimpenan Super gedhe: 1,000,000 gambar kanthi wektu nyata



Hubungi kita:



Shenzhen MCD Electronics Co., Ltd.


TAMBAH: 4F, ​​NO.7 BLDG, Zona Industri Chunhu, Desa E'gongling, Pinghu, Longgang Distrik, Kota Shenzhen, RRC
Situs web:

Tel: +86 755 8467 6682
Fax: +86 755 2845 9832

Skype: wlh891013 /
WeChat: wlh891013
Cell:
+0086 159 5513 4502 / WhatsApp: +0086 159 5513 4502


Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki