Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Pemindai Bagan X-Ray Liyane > Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
  • Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
  • Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
  • Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
  • Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2
  • Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2

Gerbang Detector Logam Detector Badan Murat-3003B2

Dhasar Info

Model No.: MCD-3003B2

Deskripsi Produk

Scanner bagasi X-ray

Pemriksaan sinar-X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake papan sing ora katon mripat wuda. Ditrapake kanggo produk pamriksan pabrik lan pemeriksaan keamanan publik ing institusi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik pabrik, pengadilan, stasiun, lan tas keamanan.

Lumaku liwat detector logam

Fireproof, anti banyu, lan kejut. Sampeyan bisa persis ndeteksi lokasi logam sing mlaku kanthi njupuk wong. Khusus dirancang kanggo pabrik, Area Pameran kanggo mriksa ruangan, kayata priksa hardware lan Pabrik Elektronik yen wong nyolong logam, utawa aplikasi acara umum, priksa wong kasebut yen njupuk senjata kulit.

Tangan ditahan logam

Tangan nyekel Detektor Logam sing dirancang kanggo
sekolah keamanan sing njaga keamanan,
pengadilan, fasilitas koreksi, olahraga
acara, bisnis, klub wengi, bar lan liyane
wilayah lan acara umum.
Product parameters




Product name
MCD-3003B2



Dimensions
415*90*45mm



Working current
Less than 50MA



Net weight
407g



Power supply
9 volt square battery (6F22ND) with low voltage indication function, external charger (charger optional)



Detection sensitivity
Detecting RMB one yuan coin



Package dimensions
50*27*45cm



Alarm mode
Vibration and sound and light synchronization alarm



Technical standard




The company has passed ISO9001:2008 quality management system certification.




Products passed the EU CE certification




Strictly implement the national standard GB12899-2002. General technical specifications for hand-held metal detectors




Basic safety: meet the requirements of GB4793




Safety in life: meeting the NILECJ-0601 standard




Radiation reference EN50081-1 standard




Features and application range




All are made of imported high-quality components, high detection precision, stable performance, durable, simple operation, light and beautiful appearance, sound is crisp and loud, with power-on and detection alarm lights and automatic sound and light conversion function, with a quick reset button. It is mainly used in places where metal detection is required, such as security metal anti-theft inspection, examination room, school to prevent the use of communication tools for cheating inspection, and unspecified metal detection sites.




Image display




Product detail presentation




Sensitivitas dhuwur, deteksi akurat
Kabeh digawe saka komponen kualitas sing diimpor, tampilan katon entheng lan ayu, akurasi deteksi dhuwur, kacepetan cepet, swarane garing lan banter, lan operasinya gampang.

Swara kaping pindho Ngalih tombol

Ndamel buzzer lan weker geter rong mode, lampu weker lan swara lan konversi otomatis cahya, cepet kaping pindho, lan tombol reset cepet.

Urip baterei sing dawa, panggunaan tenaga sing murah

Cepet voltase sithik, fungsi pangisi daya eksternal, kerja perlindungan lingkungan kanggo nyuda polusi lingkungan
Kaget lan awet
Plastik teknik tebal, digabungake karo desain rinci manungsa kanggo nambah urip layanan
Detection distance description




Applicable scene




Strictly control from design, production, inspection and delivery




Qualification certificate




Exhibition display




Pameran Kuwait, Kanada
Shenzhen Mei Chuang Dacheng Equipment Inspection Equipment Co, Ltd, sawijining merek pamriksan kondhang ing China, perusahaan dhukungan saka Pamaréntah Provinsi Guangdong, lan perusahaan inovasi bebas ing Shenzhen. Saiki, ana luwih saka 30 divisi cabang lan distributor ing negara kasebut, sing wis fokus ing pangembangan lan produksi peralatan pengawasan keamanan. Lan dodolan minangka salah sawijining perusahaan utama.
Kes pemeriksaan keamanan umum ditembak nyata
Shenzhen Meichuang Dacheng Peralatan Pemeriksaan Keamanan Co, Ltd utamane ngasilake: mesin saluran X-ray, lawang keamanan, detektor logam sing dicekel tangan, pangilon kendharaan kendaraan, detektor logam ing lemah, detektor logam lemah, detektor keamanan cairan, bahan bledosan (obat). , seri anti-cheat ing ruangan pemeriksaan, dll. Piranti pemeriksaan keamanan Meichuangcheng digunakake ing: pamrentah pusat, lembaga riset ilmiah nasional, bandara, pengadilan, procuratorates, penjara, pusat tahanan, keamanan umum, unit militer, ruangan pemeriksaan sekolah, acara skala gedhe, balai pameran olahraga, dalan lan ril, terminal stasiun, port khusus, Pemriksaan keamanan ing papan umum kayata kedutaan, obyek wisata, lan papan hiburan.
Our Company




Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional internasional, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane. Produk wis lulus Pusat Tes Keamanan Nasional lan Sistem Alarm lan Pusat Pengujian Kesehatan Umum lan Pusat Kesehatan Produk Elektronik. Sawetara produk perusahaan wis nglamar paten nasional. Lan entuk lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra paling apik kanggo para pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.
pojokan bengkel
Pojok kantor
pojok zona tuwa produk rampung
Packing & Delivery




Kabeh scanner bagasi X-ray dibungkus ing karton lapis ekspor standar. Iki bisa diangkut nganggo udhara, segara, dharat utawa ekspres (umpamane DHL, UPS).
Delivery time




Umume, kita duwe saham. Ing saham, kita bisa ngirim barang sawise konfirmasi pesenan ing dina sing padha. Yen kuantitas pesenan gedhe banget, bukak manajer bisnis online kanggo nemtokake wektu pangiriman.

Kategori Produk : Pemindai Bagan X-Ray Liyane

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki