Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Penekanan Luggage Scanner > Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
  • Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
  • Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
  • Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
  • Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar
  • Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar

Penyaring 34mm Steel scanner bagasi x-sinar

    Unit Price: USD 4000 - 5500 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-6550

Tunnel Size: 650 (W) * 500 (H) Mm

Rated Power: 650W

Rated Load: 150kg (evenly Distributed)

Conveyor Height: 63CM

Transmission Mode: Electric Drum

Conveyor Thickness: 3.0mm

Transport Speed: Standard 0.22M/S, Adjustable Speed

PENETRATION: 43mm Thick

Net Weight: 400kg

Product Volume: 205*98*127CM

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Guangdong Shenzhen

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Penetrasi nuduhake kemampuan sinar X sing bisa diserep nalika ngliwati inti. Sinar-X bisa nembus zat-zat sing biasane impervious kanggo cahya katon. Amarga dawa gelombang dawa, cahya sing katon nduweni energi cilik. Nalika katon obyek, bagéan saka iku diwenehake. Sebagéyan gedhé kasebut diserep déning prakara lan ora bisa ngliwati obyek kasebut. Sinar X ora amarga panjang gelombange cendhak, energi Gedhe, nalika katon prakara, mung bagean sing diserap dening zat iki, lan sebagian besar ditularake liwat ruang interatomik, nuduhake daya penetrating sing kuwat. Kemampuan sinar-X kanggo nembus zat kasebut ana hubungane karo energi foton sinar X. Sing luwih cendhek dawane gelombang sinar X, luwih gedhe energi foton lan kuwat daya penetrating. Kekuwatan penetrating sinar-X uga ana hubungane karo kerapatan materi. Zat-zat sing duwe densitas dhuwur luwih akeh nyerep sinar X lan kurang transmisi; sing nduweni kapadhetan rendah nduweni kurang nyerep lan luwih akeh transmisi.

Sistem pangolahan gambar

1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.
3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi
4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas
5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, tampilan resolusi dhuwuré 19-inch
6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi
7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi


General Specification
Tunnel size
 650 (W) * 500 (H) mm
Rated power
 650W
Rated load
 150kg (evenly distributed)
Conveyor height
63CM
Transmission mode
Electric drum
Conveyor thickness
 3.0mm
Transport speed
 standard 0.22M/S, adjustable speed
Radiation direction
 bottom illumination
Penetration
 43mm thick
Penetration resolution
34AWGΦ0.160mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
140KV/0.3mA
Leakage rate
<2.0μGy/h
Single dose
<2.5uGy
Net weight
400Kg
Product volume
 205*98*127CM
Tampilan gambar

X-ray Scanner for Baggage

X-ray Scanner for Baggage

MCD-6550

Product detail presentation
Detail

networkX-ray Scanner for Baggage

6550

Workshop scene real shot
Work area

WorkWork House

Qualification certificate
certifications

Pameran lan acara pertunjukan

case showexhibition pictureexhibition

Kwait Exhibition


Our Company
Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane. Produk kasebut wis liwati Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Pusat Penguji Mutu Produk Keamanan Publik Nasional. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan entuk lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra sing paling apik kanggo pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

office cornerworkhouse

Packing & Delivery
packagepackingPacking ane delivery

Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).

Delivery time
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.


Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Penekanan Luggage Scanner

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki