Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Penekanan Luggage Scanner > Pemindai bagasi menengah X
Pemindai bagasi menengah X
Pemindai bagasi menengah X
Pemindai bagasi menengah X
Pemindai bagasi menengah X
Pemindai bagasi menengah X
  • Pemindai bagasi menengah X
  • Pemindai bagasi menengah X
  • Pemindai bagasi menengah X
  • Pemindai bagasi menengah X
  • Pemindai bagasi menengah X

Pemindai bagasi menengah X

    Unit Price: USD 5500 - 6985 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-8065

Tunnel Size: 800 (W) * 650 (H) Mm

Rated Power: 400W

Rated Load: 200kg (evenly Distributed)

Conveyor Height: 30cm

Transmission Mode: Electric Drum

Conveyor Thickness: 3.0mm

Transport Speed: Standard 0.22M/S

Radiation Direction: Bottom Illumination

Net Weight: 300Kg

Product Volume: 260*111*154CM

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Guangdong Shenzhen

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Pemilihan mesin pengawasan keamanan bisa dianggep miturut daya penetrating. Contone, sekolah, pengadilan, KTV lan panggonan liyane bisa milih mesin inspeksi keamanan kanthi kekuatan penetrasi 30-34mm, lan perusahaan logistik perlu milih mesin inspeksi keamanan kanthi 40mm utawa luwih. Ukuran bisa diadili kanthi obyek sing beda, lan resolusi lan resolusi uga beda. Ana uga jurang ing rega, rega daya penetrating relatif dhuwur, lan rega daya penetrating relatif kurang.

Sistem pangolahan gambar

1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit

2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.

3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi

4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas

5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka host kanthi jarak maksimal 2,5m, layar beresolusi dhuwur 19-inch

6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi

7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi



General Specification
Tunnel size
 800 (W) * 650 (H) mm
Rated power
 400W
Rated load
200kg (evenly distributed)
Conveyor height
30CM
Transmission mode
Electric drum
Conveyor thickness
 3.0mm
Transport speed
 standard 0.22M/S
Radiation direction
 bottom illumination
Penetration
 14mm thick
Penetration resolution
Φ0.202mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 80KV/0.6mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
300Kg
Product volume
 260*111*154CM

Tampilan gambar

Baggage Scanner MCD-8065

Baggage Scannery MCD-8065......

Baggage Scanner MCD-8065...

Product detail presentation
detail

networklamp

Workshop scene real shot
Work areaWorkWork House

Sertifikat Kualifikasi

certifications

Exhibition and case show
case showexhibition pictureexhibition


Kwait Exhibition

Perusahaan kita

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane. Produk kasebut wis liwati Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Pusat Penguji Mutu Produk Keamanan Publik Nasional. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan entuk lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra sing paling apik kanggo pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

office cornerworkhouse

Packing & Delivery
packagepackingPacking ane delivery


Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).
Wektu pengiriman


Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.

Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Penekanan Luggage Scanner

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki