Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > Logam Tanah Detector > Profesional Emas Detector
Layanan Online
Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Profesional Emas Detector

Kategori produk dari Profesional Emas Detector , kami produsen khusus dari Cina, Profesional Emas Detector , Profesional Metal Detector pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Gold Digger Metal Detector R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Profesional Emas Detector Supplier

Detektor emas profesional:

Detektor emas profesional yaiku detektor logam kanthi performa apik. Iku nggunakake kontrol chip mikrokomputer kanggo duwe sensitivitas dhuwur lan kinerja stabil. Sampeyan bisa kanthi bener mbedakake emas, salaka, tembaga, wesi lan obyek liyane. Nduweni mode pangenalan kanggo njeblugake logam ireng kayata kedalaman besi. Deteksi 3,5 meter.

Desain casis ganda kanggo operasi push gurun. Cocog kanggo arkeologis, prospek lan eksplorasi para peninggalan budaya.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki