Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Pemindai Bagasi Umum > mesin scanner bagasi ing sekolah
mesin scanner bagasi ing sekolah
mesin scanner bagasi ing sekolah
mesin scanner bagasi ing sekolah
mesin scanner bagasi ing sekolah
  • mesin scanner bagasi ing sekolah
  • mesin scanner bagasi ing sekolah
  • mesin scanner bagasi ing sekolah
  • mesin scanner bagasi ing sekolah

mesin scanner bagasi ing sekolah

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-5030A

Tunnel Size: 500*300mm

Conveyor Speed: 0.22m/s

Conveyor Max Load: 170KG

PENETRATION: 34mm Steel

Film Safety: Guarantee ISO1600 Film

Generator Direct: Upward

Generate Angle: 80 Degree

Anode Voltage: 80Kv

Anode Power: 0.4 To 0.5mA

Net Weight: 160kg

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 100

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Pemindai bagasi umum sing digunakake ing sekolah, pabrik, pameran, lotre panggenan penting. Paket-paket sing dituduhake ing wilayah umum minangka ancaman keamanan sing paling nyawang.

Tansah aman saka umum saka bahan ilegal, bledug, lan acara mbebayani liyane. Pemindai bagasi x-ray bisa

Pengawasan penetrasi ngandhakake struktur logam ing jero obyek lan bisa nuduhake panggonan sing ora katon ing mata telanjang.


Sistem pangolahan gambar

1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.
3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi
4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas
5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, tampilan resolusi dhuwuré 19-inch
6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi

7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi


Parameter produk :


General Specification
Tunnel size  500 (W) * 300 (H) mm
Rated power  300W
Rated load 100kg (evenly distributed)
Conveyor height  70CM
Transmission mode  motor plus track belt
Net weight  160Kg
Transport speed standard 0.22M/S, adjustable speed
Penetration  14mm thick
Product volume 150*75*115CM
Leakage current <0.5mA
Rated voltage AC 220V 50HZ (±10%)
Equipment noise level  <55db
Rated voltage AC 220V 50HZ (±10%)
Film Safety  ISO1600 Film Safety
Pass rate  720 / h ~ 1500 / h

Tampilan gambar:

Baggage Scanner MCD-5030A


Baggage Scanner MCD-5030A.

Baggage Scanner MCD-5030A...

Baggage Scanner MCD-5030A....

Workshop

workshop corner

Pameran

exhibition picturecase showexhibition

Sertifikasi kualifikasi

certifications

Paket lan pangiriman

Packing ane deliverypackagepacking



Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Pemindai Bagasi Umum

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki