Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Pemindai Bagasi Umum > Scanner keamanan kargo kanggo nyebut
Scanner keamanan kargo kanggo nyebut
Scanner keamanan kargo kanggo nyebut
Scanner keamanan kargo kanggo nyebut
  • Scanner keamanan kargo kanggo nyebut
  • Scanner keamanan kargo kanggo nyebut
  • Scanner keamanan kargo kanggo nyebut

Scanner keamanan kargo kanggo nyebut

    Unit Price: USD 10850 - 9970 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-100100

Tunnel Size: 1000 (W) *1000 (H) Mm

Rated Power: 500W

Rated Load: 250kg (evenly Distributed)

Conveyor Height: 30cm

Transmission Mode: Electric Drum

Conveyor Thickness: 3.0mm

Transport Speed: Standard 0.2M/S, Adjustable Speed

Radiation Direction: Top-illuminated

Net Weight: 600Kg

Product Volume: 366*131*195CM

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Guangdong Shenzhen

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Sistem pangolahan gambar
1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.
3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi
4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas
5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, tampilan resolusi dhuwuré 19-inch
6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi
7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi

General Specification
Tunnel size
1000 (W) *1000 (H) mm
Rated power
500W
Rated load
 250kg (evenly distributed)
Conveyor height
30CM
Transmission mode
Electric drum
Conveyor thickness
 3.0mm
Transport speed
 standard 0.2M/S, adjustable speed
Radiation direction
 Top-illuminated
Penetration
 38mm thick
Penetration resolution
34AWGΦ0.160mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 140KV 0.5mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
600Kg
Product volume
366*131*195CM

Image display
100100


Cargo security scanner for expressCargo security scanner for express


Product detail presentation
Cargo security scanner for express

Cargo security scanner for expressCargo security scanner for express


Cargo security scanner for express


Prasaja lan trep kanggo operate, karo pulleys, gampang mriksa mesin keamanan kapan wae, ora ana papan

Workshop scene real shot
workhouse

viewscanner

Cargo security scanner for express


Qualification certificate
certifications

Exhibition and case show
case showexhibition pictureexhibition


Kwait Exhibition


Perusahaan kita

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001: 2008, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane. Produk kasebut wis liwati Pusat Penguji Sistem Keamanan Nasional lan Pusat Penguji Mutu Produk Keamanan Publik Nasional. Sawetara produk perusahaan wis ngetrapake paten nasional. Lan entuk lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra sing paling apik kanggo pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

office cornerworkhouse

Packing & Delivery
packageCargo security scanner for expressPacking ane delivery

Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).

Delivery time
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.

Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Pemindai Bagasi Umum

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki