Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Pemindai Bagasi Umum > Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
  • Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
  • Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
  • Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
  • Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100
  • Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100

Scanner Keamanan Keamanan Dual Deleng Tampilan Mual-100100

    Unit Price: USD 10850 - 9970 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-100100

Tunnel Size: 1000 (W) *1000 (H) Mm

Rated Power: 500W

Rated Load: 250kg (evenly Distributed)

Conveyor Height: 30cm

Transmission Mode: Electric Drum

Conveyor Thickness: 3.0mm

Transport Speed: Standard 0.2M/S, Adjustable Speed

Radiation Direction: Top-illuminated

Net Weight: 600Kg

Product Volume: 366*131*195CM

Additional Info

Packaging: Kasus kayu

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Guangdong Shenzhen

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Sistem pangolahan gambar
1. Sensor sinar-X: Detektor Uploadodi berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna energi macem-macem: bahan organik ditampilake ing warna oranye, ora organik ditampilake kanthi warna biru, campuran ditampilake ing warna ijo, lan wilayah sing ora jelas ditampilake warna ireng.
3. Energi / energi dhuwur: tampilan rong ngalih energi
4. Bahan sing mbebayani dibantu: mbantu ndeteksi barang mbebayani kayata sawetara bahan bledosan obat
5. Konsol mandiri: gampang diwaca, bisa dipisahake saka host kanthi jarak maksimum 2,5m, tampilan resolusi dhuwur 19 inci
6. Nggawe fungsi zum kaca lokal, kontur pinggiran obyek peningkatan pinggiran luwih jelas, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi
7. Adopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo nambah kacepetan transmisi informasi

General Specification
Tunnel size
1000 (W) *1000 (H) mm
Rated power
500W
Rated load
 250kg (evenly distributed)
Conveyor height
30CM
Transmission mode
Electric drum
Conveyor thickness
 3.0mm
Transport speed
 standard 0.2M/S, adjustable speed
Radiation direction
 Top-illuminated
Penetration
 40mm thick
Penetration resolution
34AWGΦ0.160mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 140KV 0.5mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
600Kg
Product volume
366*131*195CM

Image display
100100


Cargo security scanner for expressCargo security scanner for express


Product detail presentation
Cargo security scanner for express

Cargo security scanner for expressCargo security scanner for express


Cargo security scanner for express


Prasaja lan trep kanggo ngoperasikake, kanthi pulp, gampang mriksa mesin keamanan kapan wae, ora ana papan

Workshop scene real shot
workhouse

viewscanner

Cargo security scanner for express


Qualification certificate
certifications

Exhibition and case show
case showexhibition pictureexhibition


Kwait Exhibition


Company Kita

Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional internasional, CE, RoHS lan sertifikasi internasional liyane. Produk wis lulus Pusat Tes Keamanan Nasional lan Sistem Alarm lan Pusat Pengujian Kesehatan Umum lan Pusat Kesehatan Produk Elektronik. Sawetara produk perusahaan wis nglamar paten nasional. Lan entuk lisensi impor lan ekspor Republik Rakyat China, minangka mitra paling apik kanggo para pembeli domestik lan manca lan perusahaan perdagangan manca.

office cornerworkhouse

Packing & Delivery
packageCargo security scanner for expressPacking ane delivery

Kabeh scanner bagasi X-ray dibungkus ing karton lapis ekspor standar. Iki bisa diangkut nganggo udhara, segara, dharat utawa ekspres (umpamane DHL, UPS).

Delivery time
Umume, kita duwe saham. Ing saham, kita bisa ngirim barang sawise konfirmasi pesenan ing dina sing padha. Yen kuantitas pesenan gedhe banget, bukak manajer bisnis online kanggo nemtokake wektu pangiriman.

Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Pemindai Bagasi Umum

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki