Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Tunggal
Layanan Online
Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Scanner Luggage Energi Tunggal

Kategori produk dari Scanner Luggage Energi Tunggal , kami produsen khusus dari Cina, X Ray Inspection Machine , Mesin X-Ray pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir X-Ray Baggage Scanner Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Scanner Luggage Energi Tunggal Supplier

Scanner bagasi energi tunggal:

Pemindai bagasi Energi tunggal yaiku tegangan tabung 80Kv, gambar ireng lan putih, ana peralatan keamanan kertabilan menangkap energi dhuwur.

Pengawasan penetrasi sinar X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake panggonan sing ora katon ing mata telanjang.

Digunakake ing produk inspeksi pabrik lan pemeriksaan keamanan umum.

Single energy Luggage Scanner


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki