Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Pemindai bagasi x-ray hotel
Pemindai bagasi x-ray hotel
Pemindai bagasi x-ray hotel
Pemindai bagasi x-ray hotel
Pemindai bagasi x-ray hotel
  • Pemindai bagasi x-ray hotel
  • Pemindai bagasi x-ray hotel
  • Pemindai bagasi x-ray hotel
  • Pemindai bagasi x-ray hotel
  • Pemindai bagasi x-ray hotel

Pemindai bagasi x-ray hotel

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-6550A

Tunnel Size: 650*500mm

Conveyor Speed: 0.22m/s

Conveyor Max Load: 170KG

Penetrate Resolution: Dia 0.254mm

PENETRATION: 34ml Steel

Film Safety: Guarantee ISO1600 Film

Generate Direct: Upward

Generate Anger: 80 Degree

Net Wight: 300Kg

Product Volume: 205*98*127

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Guangdong Shenzhen

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Sistem single-energy artine sinar x sinar-X dipancarkan dening sumber sinar kasebut nduweni energi tunggal, lan sumber sinar energi tunggal memancarkan sinar tunggal-energi berbentuk penggemar. Objek penetrating tekan detector lan diserep dening detektor, lan diowahi dadi sinyal digital lan masukan menyang PC liwat serangkaian data. Pangolahan kasebut pungkasane ditampilake ing layar komputer mesin pengawasan keamanan ing wujud gambar grayscale, lan inspektur keamanan ngadili yen ana artikel mbebayani kanthi wangun lan kontur gambar.


Sistem pangolahan gambar
1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.
3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi
4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas
5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, tampilan resolusi dhuwuré 19-inch
6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi
7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi

General Specification
Tunnel size  650 (W) * 500 (H) mm
Rated power  400W
Rated load 150kg (evenly distributed)
Conveyor height 63CM
Transmission mode  motor plus track belt
Net weight 300Kg
Transport speed standard 0.22M/S, adjustable speed
Penetration 34mm thick
Product volume 205*98*127CM
Leakage current <0.5mA
Rated voltage AC 220V 50HZ (±10%)
Equipment noise level  <55db
Rated voltage AC 220V 50HZ (±10%)
Film Safety  ISO1600 Film Safety
Pass rate  720 / h ~ 1500 / h

Image display

Hotel x-ray baggage scanner

Hotel x-ray baggage scanner

Hotel x-ray baggage scanner

Hotel x-ray baggage scanner

Pemandangan ditembak nyata

Hotel x-ray baggage scanner

Sertifikat Kualifikasi

certifications

Pameran lan acara pertunjukan

case showexhibition pictureexhibition


Packing & Delivery

packagePacking ane deliverypacking


Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).

Delivery time
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah pesenan gedhe banget,

hubungi konsultan bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.



Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Tunggal

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki