Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Tunggal > Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
  • Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
  • Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
  • Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
  • Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine
  • Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine

Airport Hotel Baggage X Ray Scanner Machine

Deskripsi Produk

Pemindai bagasi sinar X
Pengawasan penetrasi sinar X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake panggonan sing ora katon ing mata telanjang. Ditrapake kanggo produk inspeksi pabrik lan pemeriksaan keamanan publik saka instansi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik dolanan, pengadilan, stasiun, lan tas keamanan.

Lumaku liwat logam detector
Tahan api, kalis air, lan shockproof. Sampeyan bisa nemtokake lokasi logam sing mlaku liwat wong. Utamané dirancang kanggo pabrik, Area pameran kanggo pamriksa ruangan, kayata hardware lan Produsen Elektronik mriksa yen wong nyolong logam, utawa aplikasi kanggo acara umum, mriksa wong yen njupuk senjata kulit.


Ringkesan
Rincian cepet
Papan Asal: Guangdong, China (Dharatan)
Jenama: MCD
Mode deteksi: ndeteksi ndhuwur sinar x
konveyor max load: 220kg
kacepetan konveyor: 0.2m / s
penetrasi baja: 40 mm garis logam
limbah daya: 1kw (maks)
babar pisan: 2 taun
Ukuran Terowongan: 800 (W) * 650 (H) MM
Radiasi bocor maksimum: <0.05uGy / jam
Noise: <58 dB
Sistem Daya: 220AVC / 50Hz
Packaging & Delivery
Selling Units: Single itemSingle package size: 200X120X175 cmSingle gross weight: 525.0 kg Pack Type: wooden case packageLead Time:
Kuantitas (Piece) 1 - 1 2 - 10 11 - 30> 30
Est. Wektu (dina) 7 25 45 Kanggo dirundingake


Security Equipment Airport X Ray


Baggage Scanner Mcd 8065
Sistem pangolahan gambar
1. Sensor sinar-X, detektor arus fotokoda berbentuk L, presisi 16bit, energi dhuwur / energi sing murah loro tampilan switching energi
Werna werna multi-energi, zat organik dituduhake ing werna oranye, anorganik sing dituduhake ing werna biru, dicampur ing warna ijo, panggonan sing ora ana sacara identik ditampilake ireng
3. Gambar definisi tinggi, latar mburi sing resik, jembar sing cetha, efek stereoscopik sing kuat, permukaan imaging sing solid sing resik lan realistis
4. Ngundhakake sistem hemat energi inframerah, pinggiran nambah obahan obyek, rincian gambar luwih jelas, kaca pembesaran sebagian dibesakake, lan gampang nembus
5. Konsol sing bebas, gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, layar resolusi dhuwuré 19 inci
6. Ngawasi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi, priksa keamanan saluran sing luwih murah, sabuk konveyor otomatis, luwih trep kanggo nggunakake

Mbusak gambar
Logam, cairan, tas, lan liya-liyane

Antarmuka jaringan, bisa nyambung menyang LAN, sawetara terminal mriksa bagasi ing wektu sing padha

Keamanan lampu sinar-X, kontrol emisi otomatis, ngindari emisi palsu

Prasaja lan trep kanggo operate, karo pulleys, gampang mriksa mesin keamanan kapan wae, ora ana papan
Pemandangan ditembak nyata

Shenzhen Mei Chuang Dacheng Security Inspection Equipment Co, Ltd, sawijining perusahaan inspektur keamanan sing dikenal ing China, perusahaan pendukung saka Pemerintah Provinsi Guangdong, lan perusahaan inovasi independen ing Shenzhen. Saiki, ana luwih saka 30 divisi cabang lan distributor ing negara, sing fokus ing pengembangan lan produksi peralatan inspeksi keamanan. Lan dodolan minangka salah sawijining perusahaan terkemuka.

Shenzhen Meichuang Dacheng Security Inspection Equipment Co, Ltd utamané nyiptakake mesin sinar-X, pintu keamanan, detektor logam tangan, cermin inspeksi kendaraan, detektor logam pangan, detektor logam lemah, detektor keselamatan cair, detektor (obat-obatan) , seri anti-cheat ing kamar ujian, lan liya-liyane. Alat inspeksi keamanan Meichuangcheng akeh banget

Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Tunggal

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki