Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Pemindai bagasi x ray
Pemindai bagasi x ray
Pemindai bagasi x ray
Pemindai bagasi x ray
Pemindai bagasi x ray
  • Pemindai bagasi x ray
  • Pemindai bagasi x ray
  • Pemindai bagasi x ray
  • Pemindai bagasi x ray
  • Pemindai bagasi x ray

Pemindai bagasi x ray

    Unit Price: USD 3200 - 3800 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-5030A

Portable: Portable

Application: Security Check

Type: Portable X-ray Detector

Certification: CE, ISO, Other

Customized: Customized

Alarm Form: Other

Tunnel Size: 500 (W) * 300 (H) Mm

Rated Power: 300W

Rated Load: 100kg (evenly Distributed)

Conveyor Height: 70CM

Transmission Mode: Electric Drum

Conveyor Thickness: 2.0mm

Transport Speed: Standard 0.22M/S, Adjustable Speed

PENETRATION: 14mm Thick

Net Weight: 160kg

Product Volume: 150*75*115CM

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001,CE

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

500mm × 300mm (disebut 5030) mesin inspeksi keamanan siji-energi, nggunakake metode pemindaian progresif lan algoritma cerdas, nggawe gambar stabil lan jelas, resolusi tinggi, gampang mriksa item cilik kayata senjata logam. Piranti kasebut ukurane cilik, bobot entheng, kurang konsumsi daya, lengkap ing diagnosis dhewe, gampang dioperasikake, cocok kanggo bandara, pabean, stasiun, pelabuhan, pabrik tenaga nuklir, instansi pemerintah, pusat inspeksi pos, pengadilan , embassies, tempat konferensi lan panggonan liyane. Keamanan mriksa item cilik.


Airport Metal Detector Cargo Security Detector X 4







Sistem pangolahan gambar

1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.
3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi
4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas
5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, tampilan resolusi dhuwuré 19-inch
6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi
7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi


General Specification
Tunnel size
500 (W) * 300 (H) mm
Rated power
 300W
Rated load
 100kg (evenly distributed)
Conveyor height
70CM
Transmission mode
Electric drum
Conveyor thickness
 2.0mm
Transport speed
 standard 0.22M/S, adjustable speed
Radiation direction
 bottom illumination
Penetration
 14mm thick
Penetration resolution
Φ0.202mm
Line resolution
 resolution 40AWGΦ0.0787mm>44SWG singlesolid core copper wire 
Tube voltage / tube current
 80KV/0.6mA
Leakage rate
 <1.0μGy/h from the outer surface of the casing at 5CM
Single dose
 radiation dose <1.5uGy
Net weight
160Kg
Product volume
 150*75*115CM
Ray beam divergence angle
 80 degrees

Tampilan gambar
Baggage Scanner MCD-5030A

5030A

Baggage Scanner MCD-5030A....


Presentasi detail produk

detail

networklamp

x-ray baggage

Pemandangan ditembak nyata

Work area

WorkWork House

Sertifikat Kualifikasi

certifications

Pameran lan acara pertunjukan

case showexhibitionexhibition picture

Kwait Exhibition

Perusahaan kita

company

office cornerworkhouse

Packing & Delivery

packagepackingPacking ane delivery

Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).

Wektu pengiriman

Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.


Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Tunggal

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki