Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Tunggal > Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
  • Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
  • Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
  • Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
  • Airport Scanner X-Ray Scanner Machine
  • Airport Scanner X-Ray Scanner Machine

Airport Scanner X-Ray Scanner Machine

Deskripsi Produk

Papan Asal: Guangdong, China (Dharatan)
Jenama: MCD
Nomer Model: MCD-5030C
Conveyor Speed: 0.22m / s
Conveyor Max Load: 200kg
Penetrasi: 34mm Steel
Keamanan Film: Njamin ISO1600 Film
Generate angle: 80 degree
Anoda Tegangan: 80Kv
Noise: <65 db
Konsumsi Daya: 1.0 KW (maksimal), 0.3KW (apa)
Operasi Daya: 220VAC (± 10%) 50 ± 3Hz
Trowongan Ukuran: 500 (H) * 300 (W) mm

Packaging & Delivery
Selling Units: Single itemSingle package size: 200X120X175 cmSingle gross weight: 525.0 kg Pack Type: wooden case packageLead Time:
Quantity(Piece) 1 - 1 2 - 10 11 - 30 >30
Est. Time(days) 7 25 45 To be negotiated

  • Pemindai bagasi sinar X
Pengawasan penetrasi sinar X ngungkapake struktur logam ing jero obyek kasebut lan bisa nuduhake panggonan sing ora katon ing mata telanjang. Ditrapake kanggo produk inspeksi pabrik lan pemeriksaan keamanan publik saka instansi kayata pabrik elektronik, pabrik sepatu, pabrik dolanan, pengadilan, stasiun, lan tas keamanan.

Lumaku liwat logam detector
Tahan api, kalis air, lan shockproof. Sampeyan bisa nemtokake lokasi logam sing mlaku liwat wong. Utamané dirancang kanggo pabrik, Area pameran kanggo pamriksa ruangan, kayata hardware lan Produsen Elektronik mriksa yen wong nyolong logam, utawa aplikasi kanggo acara umum, mriksa wong yen njupuk senjata kulit.

Tangan dianakaké alat logam
Tangan dianakaké Metal Detector dirancang kanggo
nylametake sekolah-sekolah sing aman,
ruang sidang, fasilitas koreksi, olahraga
acara, bisnis, klub wengi, bar lan liyane
wilayah umum lan acara.

Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Luggage Energi Tunggal

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki