Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Tancep Ukuran Ukuran
Layanan Online
Claire Lv

Ms. Claire Lv

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Scanner Tancep Ukuran Ukuran

Kategori produk dari Scanner Tancep Ukuran Ukuran , kami produsen khusus dari Cina, X Ray Scanning Machine , Kanthong Scanner pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Pemindaian Bagasi R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Scanner Tancep Ukuran Ukuran Supplier

Ukuran Tunnel Luggage Scanner:

Ukuran Tunnel Bagan Scanner adalah ukuran terowongan 500 * 300mm, 650 * 500mm, 800 * 650mm, 1000 * 800mm, 1000 * 1000mm peralatan keamanan.

Ukuran terowongan sing beda digunakake ing macem-macem kesempatan, kayata sekolah, pabrik, museum, pengadilan, konser, perusahaan logistik, tempat acara gedhe.


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki