Komunikasi karo Supplier? Supplier
Claire Lv Ms. Claire Lv
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-755-84676682 Email:sales@gdmcd.com
Home > Produk > X-Ray Luggage Scanner > Scanner Tancep Ukuran Ukuran > mesin pemindai cargo bandara
mesin pemindai cargo bandara
mesin pemindai cargo bandara
mesin pemindai cargo bandara
mesin pemindai cargo bandara
mesin pemindai cargo bandara
  • mesin pemindai cargo bandara
  • mesin pemindai cargo bandara
  • mesin pemindai cargo bandara
  • mesin pemindai cargo bandara
  • mesin pemindai cargo bandara

mesin pemindai cargo bandara

    Unit Price: USD 5500 - 7000 / Bag/Bags
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: MCD-8065A

Tunnel Size: 800*650mm

Conveyor Speed: 0.22m/s

Conveyor Max Load: 200Kg

Generate Direct: Download

PENETRATION: 40mm Steel

Anode Voltage: 100-160Kv

Generate Angle: 80 Degree

Film Safety: Guarantee ISO1600 Film

Anode Power: 0.4-1.2mA

Net Weight: 450kg

Additional Info

Packaging: Kayu cilik

Produktivitas: 1000

Brand: MCD

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Guangdong Shenzhen

Kemampuan Supply: 100 sets

Certificate: ISO9001, ISO14001

Kode HS: 9022191090

Deskripsi Produk

Pemindai bagasi ukuran tunnel minangka desain hemat energi: mesin kasebut kanthi otomatis bisa ngerteni obyek kasebut, lan bagasi ditumpangake ing mesin kanggo wiwit mlaku, ora ana bagasi, lan mesin iku piranti nulis. Kontrol tombol siji tombol: mung kudu ngetik tombol nalika shutting down, piranti kanthi otomatis mati kanthi aman, ngurangi peralatan gagal. Desain ramah lingkungan: sandiworo ireng plus film protèktif kanggo nyegah tamu saka ndemek timbal lan nyegah polusi timbal. Pemindah layar dinamis: Layar bisa diuripake nalika isih ana, lan bisa diowahi kanthi bebas nalika dinamis.


Sistem pangolahan gambar
1. Sensor sinar-X: Detektor arus fotokoda berbentuk L, akurasi 16bit
2. Werna multi-energi: zat organik ditampilake ing jeruk, zat anorganik sing ditampilake biru, dicampur ing werna ijo, lan area sing ora cetha ditampilake ireng.
3. Energi sing dhuwur / kurang: rong tampilan switching energi
4. Bahan-bahan mbebayani sing dibantu: mbantu deteksi barang sing mbebayani kayata bahan peledak sing khas
5. Konsol independen: gampang diwaca, bisa dipisahake saka tuan rumah kanthi jarak maksimum 2,5 m, tampilan resolusi dhuwuré 19-inch
6. Nggedhekake fungsi zoom lokal kaca, pinggiran edges obyek nggedhekake luwih cetha, gampang nembus, grafis imaging layar lengkap tanpa distorsi
7. Ngadopsi teknologi transmisi port jaringan kanggo ningkatake kacepetan transmisi informasi


General Specification
Tunnel size 800 (W) * 650 (H) mm
Rated power  400W
Rated load 200kg (evenly distributed)
Conveyor height 30CM
Transmission mode  motor plus track belt
Net weight 450Kg
Transport speed standard 0.22M/S
Penetration 40mm thick
Product volume 260*111*154CM
Leakage current <0.5mA
Rated voltage AC 220V 50HZ (±10%)
Equipment noise level  <55db
Rated voltage AC 220V 50HZ (±10%)
Film Safety  ISO1600 Film Safety
Pass rate  720 / h ~ 1500 / h

Tampilan gambar

Baggage Scanner MCD

Baggage Scannery MCD

Baggage Scanner MCD

Baggage Scannery MCD-8065

Pemandangan ditembak nyata

Work area

WorkWork House


Qualification certificate
certifications

Pameran lan acara pertunjukan

case showexhibition pictureexhibition


Packing & Delivery
packagePacking ane deliverypacking
Kabeh scaner bagasi sinar X di rangkep ing karton kayu lapis ekspor standar. Sampeyan bisa diangkut dening udhara, segara, tanah utawa ekspres (eg DHL, UPS).

Delivery time
Umumé, kita duwe saham. Ing Simpenan, kita bisa ngirim barang kasebut sawisé ngonfirmasi pesanan ing dina sing padha. Yen jumlah gedhe banget, hubungi pangurus bisnis online kanggo nemtokake wektu pengiriman.

Kategori Produk : X-Ray Luggage Scanner > Scanner Tancep Ukuran Ukuran

Email menyang supplier iki
  • Ms. Claire Lv
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki